Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ime, ki vam je všeč, a ga ne bi dali svoj... 11.8.2006 20:37:44
|
|
|
|
KIRA
|
hehe. to je hudo če koga firbec matra. pa ne povem. četud bi uganle (kar ne boste), pa ne povem.
|
|
|
|
RE: Ime, ki vam je všeč, a ga ne bi dali svoj... 21.8.2006 15:24:38
|
|
|
|
Sibil_
|
Za Chelsea,Nastia,Chiara, Laura, Lorelei, Lia Za Aleksander, Aljaž, Tjaš, Lukas, Benjamin Nekatera ne pašejo v naše okolje, druga ima že žlahta.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2006 20:15:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2006 20:16:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ime, ki vam je všeč, a ga ne bi dali svoj... 26.8.2006 12:04:13
|
|
|
|
Jacqueline
|
: James (če bi živela na ang. govorečem področju takoj- lepo in klasično), Jacques (če bi živela na fr. govorečem področju - napisano Žak ne pride v poštev), Lev Ilia (se mi zdi, da paše enemu močnemu karakterju) :Jacqueline (klasično in lepo za fr področje), Catherine (klasično in lepo za ang področje), Allegra (lep pomen, pristajalo bi nežni in vedno nasmejani deklici), Chiara/Kiara (zasedeno in pretuje za naše okolje), Viktoria (z -j- mi ni všeč, pol pa moreš vsakemu razlagat kako se napiše pa preveč starinsko mi deluje, pa kaka krajšava v stilu Vike ne pride v poštev) Lp, Jackie
|
|
|
|
RE: Ime, ki vam je všeč, a ga ne bi dali svoj... 27.8.2006 15:34:32
|
|
|
|
Jacqueline
|
... za sem pozabila napisat še ime Tjuš - ful mi je lepo, ampak si ne predstavljam odrasle osebe s tem imenom!!! Lp, Jackie
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?