RABIM POMOČ! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anonimen -> RABIM POMOČ! (29.4.2006 9:40:02)

3.4.2006 sem se pozabla javiti na Zavodu za zaposlovanje(kjer sem prijavljena v evidenci kot brezposelna oseba). Danes pa dobim priporočeno, da se 3.5.2006 preneha voditi evidenca za mene, ker se nisem odvzvala  naslednjemu vabilu, ki ga jaz resnično nisem prijela po pošti. In da se na zavod ne morem prijaviti 6 mesecev. Sedaj me pa zanima če lahk sploh še kaj naredim. Tisti dan sem tudi bila v šoli, kjer izredno študiram in si s tem denarjem (ki ga prejemam od zavoda plačujem šolo)...

Pa še to me zanima; če nisem prijavljena na Zavodu mi pripada še podpora iz Centra za socialne razmere!!!

Hvala za odgovore!

tinatona -> RE: RABIM POMOČ! (29.4.2006 9:47:35)

Hej!

Vabilo na razgovor si prejela pri svoji svetovalki. In če nisi šla tja na tisti dan bi mogla naslednji dan poklicat in se opravičit, zakaj te ni bilo.
Bojim se da ne boš mogla več dobivat socialne pomoči, saj nisi prijavljena na zavodu.

Anonimen -> RE: RABIM POMOČ! (29.4.2006 10:43:38)

Pojdi 3.5.2006 na RZZ k svoji svetovalki in ji objasni zadevo. Sicer ti bo verjetno zatežila, da si vnaprej vedela, kdaj imaš predavanje in bi se lahko opravičila, ampak ponavadi se da vse zmenit. Vsaj jaz v LJ sem se.
Če pa ne boš šla, potem je pa res sranje. Ukinili ti bodo DSP na CSD.

ona -> RE: RABIM POMOČ! (29.4.2006 15:28:23)

Iz izkušenj:
Če si bila v šoli imaš "alibi" zakaj te ni bilo in si provaj zrihtat opravičilo v šoli in bi ti mogli upoštevat!
Glavno,da imaš en dokaz zakaj te ni bilo!

Badeja -> RE: RABIM POMOČ! (29.4.2006 21:52:41)

Tudi jaz bi se na tvojem mestu šla opravičit in povedat zakaj te ni bilo.
Ko sem bila prijavljena na zavodu, se je isto zgodilo tudi meni. Vendar sem jo jaz poklicala v roku enega tedna, se opravičila da sem enostavno pozabila- in opravičilo je bilo sprejeto.
Upam, da boš vredu uredila!

LP

Stran: [1]