|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolk pa jest lulat hodim....
28.4.2006 21:11:14   
naja78
obup.user posted image user posted image
zaštartala sem 4 mesec,ok saj vem da je to normalno,ampak 4x v 1uri in celo dopoldne in to najmanj 2dcl.user posted image ponoč najmanj 4x ustanem,da komi do wc-ja prinesem.
urin je ok,vse tudi ledvičke,ni nobenega vnetja.
zakaj ali maternica tako pritiska??kaj ni rečeno da se v 4 mesecu maternica dvigne??user posted image upam da je to normalno!!!!

pa špika me okoli mehurja,ampak ni značilna bolečina za mehur!user posted image

help kaj pravzte?je kaka v podobni situaciji???drugih težavic nimam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolk pa jest lulat hodim....
28.4.2006 21:21:27   
Anonimen
Jaz sem na koncu 3. meseca in tudi pogosteje hodim na wc, danes nisem bila niti eno uro v mestu, pa sem 2x iskala wc user posted image . Pozneje smo šli v en kafič in sem tam šla, potem pa me je čez slabe pol ure spet pritisnilo user posted image . Me prav zanima kaj bo zvečer.

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2006 21:21:49   
Grascakinja
Jest pa školjka sva ble tud najboljš prjatle. Po 12x na noč sem šla na wc.... Verjetno se ti bo zdaj malo umirilo tole obiskovanje wcja, potem proti koncu nosečnosti pa se zna spet ponovit. Mehur pač nima veliko prostora in se mora prej spraznit. Ti samo lepo naprej pij kot običajno, pa lulaj, drugega ti ne ostane...user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2006 21:22:49   
Anonimen
Jaz sem se hecala, da se mi je mali direkt na mehur usedel user posted image .

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2006 7:30:52   
SaaS
Matejka, jaz sem pa pogruntala, da ga za povšter uporablja user posted image . Včasih se tako naštima, da me prav stisne in mislim da mi bo vsak čas mehur razneslo. Po nekaj sekundah se pa očitno premakne in kot bi odrezal mine in me ne tišči več.
Že celo nosečnost hodim nonstop na wc. Ne vem, če se je vmes kaj umirilo. Zdaj imam še en mesec do roka in se mi zdi, da me ves čas tišči. Zvečer preden zaspim, grem v eni uri 3-4x, pa še potem ponoči ene3x. Čez dan pa tudi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2006 11:16:55   
naja78
o hvala bogupunce,zdej vidim da to tako je.
sem šla danes na pošto in preden sem šla od doma sem šla lulat.do pošte imam 200 m in še to sem šla z avtom,ko sem parkirala sem mogla obrnt in it domov lulat.user posted image user posted image

jaz tudi zvečer ko grem spat in me že skor zmanjka,grem še najmanj 3x lulat preden zaspim in ponoč,da ne govorim.

očitno,upam da je to ok in če je samo nosečniška težavica,uredu.ko pa grem kam,pa samo gledam kje bi bil plac za lulat.

hvala,zdaj lažje diham.user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2006 23:05:11   
***pika***
Živijo!

Imam podobno težavo. V 13. tednu se je spet začelo pogostejše lulanje (sem tudi jaz bila presenečena, ker je bilo že OK zadnje čase). Ponoči sem komaj prinesla do WC-ja, potem je pa teklo kot za stavo user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2006 12:21:25   
Nitka
Punce, a potem je tudi pogosto lulanje eden od znakov nosečnosti? Namreč čakam še par dni, da naredim test user posted image , vendar pa je eden od znakov, ki jih že imam nekaj dni, da hodim na ca. 1,5 ure na wc user posted image

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2006 12:36:03   
Alisa
Joj kolk šele jaz hodim lulat, meni se zdi da sem skoz na wc, pa skoz sem žejna in tuki moram hodit potem še dodatno na wc. V mesto se pa sploh ne upam, ker ne vem kam naj hodim lulat, ker me skoz tišči.

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2006 17:22:40   
Naja30
Imam podobne težave kot Alisa. Če moram kam it, najprej pomislim, kako bo z lulanjem in wc-jem... user posted image user posted image
Ponoči pa, če ene 3 ure preden grem spat, ne pijem veliko, grem samo 2x. Če pa kaj pijem, je pa treba vstat na 3 ure.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?