lana38 -> RE: žalostni konec moje zgodbe....:( (28.4.2006 9:23:53)
|
Sisy! V mojih očeh so se pojavile solze, ko sem prebrala kaj si napisala. Sem sicer že vedela včeraj zvečer, ampak danes me je še bolj stisnilo, ko si sama pisala o tem. Vem kako trpi tvoj [sm=love.gif]. Tudi moj [sm=love.gif] je takrat, ko sva bila v LJ, rekel da sigurno ne bo več imel otrok, ker ga je vse skupaj zelo prizadelo, ampak zdaj ko je minilo že 2 meseca od tega, pa prav tako veselo načrtuje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], kot jaz in seveda že delava na tem. Tako da bosta tudi vidva skupaj prebolela to žalostno in bolečo izkušnjo. Verjamem, da vaju bo še bolj povezala in utrdila, da bosta močnejša. Žal je tako, da nas včasih takšne grde stvari še bolj povežejo in takrat komaj spoznamo, koga imamo ob sebi. Želim ti, da čim prej preboliš vse skupaj. Šefico pa imaš res grozno. Sploh si ni zaslužila, da si jo obvestila. Moja je bila pa res zlata, ko se mi je vse skupaj zgodilo. Drugače tudi daje vtis, da je bolj "stroga", ampak ob moji izkušnji je bila zeloooo razumevajoča. Rekla je celo, da naj bom doma, kolikor bom pač potrebovala, da se psihično poberem, pa me je prav tako čakala cela gora dokumentov v službi. LP
|
|
|
|