Gina
|
Anonimna, v bistvu tvoj JE NASILEN. To da nekoga ignoriraš, je nasilje. To da te ni nekaj ur, kar tako, da nekoga malo kaznuješ, ker ni bil prijazen - je nasilje. Mogoče še hujše, kot če bi se zdrl nate. To, da te obtožuje, da si ti vsega kriva, je vendarle nasilje. Meni se zdi, da se obnaša kot majhen otrok, ki ni pripravljen prevzeti odgovornosti za družino. MOgoče pa išče mamico, ne pa partnerke. Eh, kaj pa vem. Ogromno takih hodi po svetu. Samo nekatere ženske so pripravljene to prenašat, druge pa ne. Tvoje potrebe ob njem zihr niso zadovoljene. Od tega, kar si ti napisala, bi mene najbolj motilo to, da se ne pogovarja z mano, da me nima za frendico, da ne bi šli nikamor in da ne skrbi za otroke. No, tudi denar, če bi ga imel zase le...uf, ne vem.... težka je tole....jaz ti želim, da boš zbrala moč in naredila tako, da bodo tvoji otroci videli mamico srečno in ne več žalostno. Aja, še to, načeloma se ti za ljubezen ni treba neprestano boriti. Taka ljubezen ni ok. Vse mora biti bolj izi.
< Sporočilo je popravil Gina -- 27.4.2006 21:51:34 >
|