Titoslavija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Wahoo RR -> Titoslavija (27.4.2006 12:03:26)

Helo

Pozna še kdo koga, ki je mahnjen na Tita ?
No, moj oči je...ima celo zbriko vseh možnih stvari...in med drugim si želi zdej tudi zastavo te ustanovljene republike.

Če kdo ne ve kaj to je : http://www.titoslavija.com

Sem jim že pisala, pa so rekli da je najboljše če poznam koga, ki ima kakšna pota v Sarajevo, ker naj bi bilo preko pošte preveč komplicirano in drago.

No, zanimam me, če kdo pozna koga, ki hodi dol...da bi nam to dostavil.

cmokec -> RE: Titoslavija (27.4.2006 12:10:05)

Pri nsa nismo mahnjeni na Tita, imamo pa spravljene vse možne časopise in posebne izdaje, ko je umrl. Pa še to zaradi zgodovinskega dogoka in ne zaradi nostalgije.

G in T -> RE: Titoslavija (27.4.2006 14:38:58)

Uf, ja o tem bi se dalo pisat. Moj tati(pokojni), je zbiral vse o Titu, razne članke iz revij, dopise, zbiral knjige, ki so pisale o njem.
Nekajkrat ga je tudi stražil, ko so imeli politične sestanke, se z njim rokoval, in to mu je bilo v veliko čast, in prav s ponosom nam je to velikokrat pripovedoval.

Anonimen -> RE: Titoslavija (27.4.2006 16:24:54)

jaz grem enkrat ta mesec, se mi zdi, da tisti vikend okoli 20. maja v Sarajevo, če dobim kje usput, jo vzamem, če pa se bo treba kaj preveč trudi pa ne, ker grem pač s skupino.

Anonimen -> RE: Titoslavija (27.4.2006 16:27:02)

lahko se točno pozanimaš kje se to dobi, da ne bom lutatla, ker tale link ni nič kaj uporaben, vsaj meni nič ne odpira.

Wahoo RR -> RE: Titoslavija (27.4.2006 20:01:04)

Al bina, sem vidla da danes nekaj štrajka njihova spletna stran.
Se bom poskusiloa točno pozanimat kje se jo da dobiti oziroma kupiti.

Če ti bo seveda usput :)

Ko kaj zvem ti javim na privat, hvala zaenkrat :)

Anonimen -> RE: Titoslavija (27.4.2006 22:10:19)

Ej, imamo dol eno vezo, tako da mislim, da ne bo panike. Se tudi jaz zdaj zanimam....zate.

Stran: [1]