kdaj kašica... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Badeja -> kdaj kašica... (26.4.2006 20:09:18)

Zdravo!

Mene pa zanima, kdaj ste začele svojim otročičkom dajat za večerjo kašice oz. kdaj jim za večerjo niste dale več mlekeca? In kakšne kašice ste jim dajale?

LP in lepe praznike vam želim!

cmokec -> RE: kdaj kašica... (26.4.2006 20:12:46)

Če misliš čisto zadnje hranjenje pred spanjem- do tja še nismo prišli. Pia je pa stara 6 mesecev. Jeva pa predzadnji obrok (mlečna kašica) cca. 1 teden okoli 19.00 - do 19.30, potem pa okoli 20.15 kopanje in okoli 21.00 se dojiva in zaspi.

tascha -> RE: kdaj kašica... (27.4.2006 7:40:09)

Jest sem mu začela zvečer dajat kašice po žlički pri 4 mesecih. ker edino te ni polival. Potem pa sem ga čez kakšne pol ure (ob cca 19.30) še podojila in hop  v posteljo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tascha -> RE: kdaj kašica... (27.4.2006 7:41:37)

Aja, dajala pa sem mu take od 4.mesecev naprej (Bebi, alnatura, HIPP...), če mi je ratalo čez dan načrpat moje mleko, sem mu naredila z mojim mlekom, če ne pa sem gledala, da vsebujejo adaptirano mleko.

Anonimen -> RE: kdaj kašica... (27.4.2006 20:34:40)

pri 3,5m sem mu za večerjo dala prvič v flaško 2 žlici riževih kosmičev. NAto sem mu pa dajala kar kašice, ki se mešajo z vodo in so od 4m naprej. Najprej samo riževo kašico, nato pa riževe z okusi (banana, slive - odlična od Bebi če je dojenček zaprt). Po večerji smo se še malo cartali, pred spanjem pa sem ga še dojila.

Za kosilo smo probali različne okuse sadja, zelenjave - naprej po žličkah, pri 4. mesecih pa je dobil sadno ali zelenjavno kašico za kosilo (100 ml)

dskubin -> RE: kdaj kašica... (4.5.2006 15:33:38)

Pri štirih mesecih riževe kosmiče v moje mleko, kakšen teden v stekleničko, potem pa kar po žlički.

Aja, pa to ni zadnji, ampak predzadnji obrok.

Stran: [1]