Kaj mislite? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Polonca H. -> Kaj mislite? (26.4.2006 15:39:06)

Sem visoko izobražena s urejenim stanovanjem, stara skoraj 31 let s službo za določen čas, do konca leta. Z mojim dragim sva se že skoraj dokočno odločila da bova začela delati na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Imela sem prerečunano da če mi uspe zanositi tako kot upam potem bi po izteku pogodbe šla na Zavod za zaposlovanje in tam pričakala porodniško. No pa  šef omeni da je  obstaja verjetnost da bi se moje delovno mesto sistematiziralo in bi....in to pomeni da...ne vem po eni strani NE morem več odlagati, ker si tako zelo želim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] da boli. Po drugi starni pa, državna služba za nedoločen čas. Čisto sem zmedena. Vendar mislim da moram poslušati svoje telo, svoje srce... Če mi je ta služba namenjena potem....Kaj mislite ve?

Anonimen -> RE: Kaj mislite? (26.4.2006 15:52:36)

Jaz bi najprej vprašala, če bi to, da zanosim, pomenilo, da dobim odpoved. Odgovor bi mi povedal vse. Če bi bil NE, je vse v redu. Če bi bil pa DA, bi pa z veseljem šla, ker ne bi želela delati tam, kjer je nosečnost in materinstvo ovira. Pa državna služba gor ali dol.

dory -> RE: Kaj mislite? (26.4.2006 20:20:24)

Glede na to,da je dones sluzba tako tako za dobit, bi se jaz naprej malo pozanimala o moznostih sluzbe...in ce bi dobila redno sluzbo, potem bi malo se pocakala z otrokom...ker dandanes imeti otroka je eno, ampak kvalitetno imeti otroka, da mu lahko tako danes kot cez leta omogocis normalno zivljenje, pa tudi sebi, brez posebnih odrekanj je pa tudi nekaj...moje skromno mnenje...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.4.2006 17:00:49)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ferr -> RE: Kaj mislite? (28.4.2006 16:14:40)

Jaz na tvojem mestu nebi čakala,ker je zelo malo primirov, ki jim  v prvem mesecu rata zanosi. Midva se trudiva že kar nekaj časa, pa nič. Res da je pomembno, če imaš  pogodbo za ned.čas, po drugi strani pa če imaš dobro izobrazbo boš že po porodniški, kje našla primerno delo. 

Stran: [1]