MLIN -> RE: RAHITIS?????????? (26.4.2006 13:04:20)
|
Najbolje bo da greš do svoje zdravnice in ji pač poveš kaj ti je ta v Dravogradu rekla in ti bo ona kaj več povedala. Jaz sem sicer iz Ljubljane, mož pa je iz Dravograda in ko sem bila na porodniški smo bili cel mesec pri njegovi mami in mi je naš fantek pri dveh mesecih zbolel, šli smo k zdravnici v Dravogradu, samo sem pozabila kako se piše, jo pa itak večkrat kaj omenijo, sicer ne vem koliko jih tam je in če govoriva o isti (ta pri kateri smo bili mi je že starejša). Naš je imel takrat bronhitis, imel pa je težave tudi s kakanjem, ni kakal tudi 10 dni skupaj. V Ljubljani zdravnica iz tega ni delala nobenega problema, ta iz Dravograda nas je pa čist prestrašila kaj bi bilo lahko narobe in sem komaj čakala da se spokamo domov, da sem šla k naši zdravnici. No iz tega ni bilo nič, ko je začel z gosto hrano se mu je vse uredilo. Hočem ti povedati, da ne takoj za slabo vzeti ampak se še malo pozanimaj pri svoji, ker lahko da sploh nič ni, upaj na najboljše. Jaz na kratko povedano tam sploh nisem bila zadovoljna z zdravnico, pa delajo čudno, pa čez vikend smo imeli probleme pa je bilo vse zaklenjeno, nikjer nobenega in smo šli v Slovenj Gradec pa je bilo tudi vse prazno. Potem smo šli pa raje domov kot da bi ga šli kazati v bolnišnico v Slovenj Gradcu, pri nas že vsaj vem kam peljati otroka pa če je nedelja ali pa ponoči. Pa ko sem bila še noseča, sem jaz tam zbolela, cel dan ful bruhala, pa tako slabo se počutila, da stat nisem mogla, pa so klicali zdravnika, ki hodi na dom, pa bi ga morala prav dolgo čakati, ker je šel baje v planine k enemu bolniku. Tako da smo štartali za Ljubljano in sem pomoje prej prišla do njega kot bi tam. Skratka tam sem se počutila kot da sem v nevem katere čase prišla, pri nas sem vsega bolj navajena in mi je bolj pri roki. LP, Mojca
|
|
|
|