petja -> RE: MaxiCosi TOBY (27.4.2006 20:49:27)
|
Jaz sem ga danes naročila ... Vzela sem material Topline, je drugačen od "navadnega" pri Maxi Cosi - že lupinico imam ta material in ni variante, da bi se cufala. Sicer je pa bolj kompakten od XP-ja, naramnice zapneš, potem jih pa zategneš tako, da se prilegajo ramenom (tako nekako izgleda kot če bi šla npr. na vlakec smrti - se usedeš, potem pa varovalo potegneš dol), nakloni so enaki, širina je enaka, se pa varnostni pas od avtomobila nastavi drugače kot pri XP-ju in je baje bolj varno. Tako je meni razložila prodajalka ... Je sicer rekla, da če bova imela 1 sedež za 2 avta, da nama potem predlaga Romerja, ker ga lažje odpneš, sicer nama pa predlaga Tobyja. Je pa res, da nama ni bilo treba šparati pri sedežu - prvi otrok, pa je malo razvajena [sm=smiley9.gif]. Moje mnenje: ko sem jih primerjala, mi je izgledal boljši kot XP, čeprav sva najprej nameravala kupiti XP. Predvsem so me prepričale naramnice, ker tamalo vedeno ful bašem v lupinico in popravljam naramnice, tukaj je pa zadeva ful lažja.
|
|
|
|