oblačenje enomesečnika (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

metaa -> oblačenje enomesečnika (25.4.2006 21:15:54)

Kako jih torej v tem času oblečete?
Moja ima bodi z dolgimi rokavi, čez pa bombažnega pajacka brez rokavov, pa pod pajackom nogavičke, čez pa copatke. Za ponoči pa čez dolg bodi še pižamico (dolga rokava), pokrita z dekico. Notri je čez dan približno 23 stopinj, v spalnici ponoči morda stopinja manj.

irena111 -> RE: oblačenje enomesečnika (25.4.2006 21:26:01)

moj srcek bo zdaj dva meseca star in imam tudi probleme z oblacenjem. jaz sem se danes opogumila in v vozicku ni imel kapice, oblecen pa le en bodi z dolgimi rokavi, tanke hlace in nogavice. pa tanko dekico samo preko nogic. mislim da je bil zadovoljen in mu ni bilo prevroce. ker je v tej vrocini mene namrec sonce opeklo

Jana4 -> RE: oblačenje enomesečnika (25.4.2006 22:26:09)

Moja pediatrinja mi je svetovala da otroke oblačim en rokavček več kot sebe se pravi če imam jaz kratke rokave brez spodnje majice naj ima bebica dolge rokave tak sistem velja dokler so otroci pri miru - dokler ne shodijo. Potem pa kot sebe. Trakov na glavi pravi da ni treba nositi , ker se ušesa vnamejo če ni nos pravilno negovan  in ne zaradi vetra ali podobnega. Zato vedno uporabljam sterimar za nosno higijeno. In moram potkati zaenkrat deluje saj smo zelo malo prehlajeni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

natalia -> RE: oblačenje enomesečnika (25.4.2006 22:51:19)

metaa vredu jo oblačiš.

lp

Stran: [1]