BABY SENSE OZ. ANGEL CARE (kupim) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

PUPA2 -> BABY SENSE OZ. ANGEL CARE (kupim) (25.4.2006 19:58:43)

Pozdravljene!

Zanima me ali ima katera baybe sence ali pa angel care, ki ga več ne potrebuje in bi ga bila pripravljena prodati? Če ne pa me zanima to ali veste kje lahko kupim novega (enega ali drugega) in kolikšna je cena?

Hvala za odgovore že v naprej,

lp.

zaspanka -> RE: BABY SENSE OZ. ANGEL CARE (kupim) (25.4.2006 23:28:03)

živjo!
mi smo kupili 2 tedna nazaj angel care v lutzu v beljaki za 90eur (letošnji model). je bil pa v kiki za 30 eur dražji in to lanski model. saj baje da ni razlike razen v barvi, ampak vseeno.

mladamami -> RE: BABY SENSE OZ. ANGEL CARE (kupim) (31.5.2006 15:15:02)

IZVIRNO SPOROČILO: PUPA2

Pozdravljene!

Zanima me ali ima katera baybe sence ali pa angel care, ki ga več ne potrebuje in bi ga bila pripravljena prodati? Če ne pa me zanima to ali veste kje lahko kupim novega (enega ali drugega) in kolikšna je cena?

Hvala za odgovore že v naprej,

lp.

Jaz sem kupila od drugega proizvajalca - reče se ji Nanny. Je pa skoraj pol cenejša kot Baby sense.
Lahko pogledaš na http://www.pametnidom.com/product_info.php?products_id=96
 LP Ana

zoja2 -> RE: BABY SENSE OZ. ANGEL CARE (kupim) (31.5.2006 15:43:23)

Jaz sem kupila Angel care v Rutarju v Ljubljani in je bil ok. 21.000, 00 SIT in je čisto v redu. Baby sence pa stane v Sanolaborju ok. 50.000,00 SIT, pri direkt uvozniku (trenutno ne vem naslova, lahko ti ga sporočim jutri) pa je bil star model ok. 34.000,00 SIT, nov model pa ok. 37.000,00 SIT.

Stran: [1]