Špela -> Kaj narediti? (25.4.2006 19:40:49)
|
Imava 2 leti in pol starega sina. Ki pa je iznašel nov hobi - vse stvari meče čez balkon. In to pomeni res vse, plenice, pepelnik, copate, čevlje, igrače,... Imamo to srečo ali nesrečo da smo v drugem nadstropju in večino stvari pade na sosedovo teraso, ker jih trenutno ni doma, kot kaže so na dopustu, moram vsakodnevno plezati čez ograjo če želim da imamo kaj obuti. Poskusila sva že vse, kaznovanje s sprepovedjo da gre na balkon, stvari z balkona pospravljam v stanovanje, poskusila sem se pogovoriti z njim, mu zagrozila da bosta teta in stric huda, da je mami žalostna,dobil jo je po prstih in po reti amapk ker nisem tip mame ki bi tepla in tega ne podpiram se mi ob tem le nakremži in to je to, ne boli ga ne niti za malo se mu ne zdi, nič... Pa kaj naj še narediva? Zdaj sem mu zagrozila da bo anslednjič istal brez dude, pa se mi je le smejal, seveda kako da ne, če pa ve da ga nihče ne bo vso noč poslušal, ko nikakor ne bo zaspal brez dude. Najhujše je ker je sosedom na teraso vrgel celo steklen pepelnik, prav zmrazi me kaj bi bilo, če bi komu padel na glavo. Seveda bom sosedom stanje razložila, ko se vrnejo in se jih iskreno opravičila za vdore na njihovo teraso, ampak saj ne morem pustiti da celotno naše stanovanje konča čez balkon.
|
|
|
|