pelin -> RE: Kaj berete? (24.3.2012 15:36:28)
|
Na splošno imam čez leto precej pedagoške strokovne literature za predelat, poleg tega pa večino časa tiščim glavo v otroško prozo in poezijo...Ko imam čas zase, rada vržem oko na kakšno limonadasto zgodovinsko zadevo v stilu Garwoodove ali pa npr. Woodiwissove...Te zadeve mi sedejo, ker ni ob tem treba veliko tuhtat, pa te vseeno potegnejo not....Ker pa že od kar pomnim sodelujem pri odrasli Bralni znački, je treba včasih povohat tudi kakšno bolj zaresno prozo ali poezijo za odrasle....Slednja mi ne sede preveč, zato sem bila zadnjič sila presenečena , ko me je čisto prevzela Neža Maurer, ki jo drugače poznam večinoma skozi otroška dela....ful lepe pesmi ima ...ena za lušte..[sm=jezicek.gif]. Okrog vseh dreves Se lahko loviš. Za vsemi drevesi se lahko skrivaš. Na nobeno se ne naslanjaj! Ne veš, katero je trhlo, nagnito, spodkopano, nažagano. Lahko padeš. Hudo. A to ni najhujše. Huje je, ker potem sumiš, da so vsa drevesa taka, nagnita, spodkopana, spodžagana. In nenadoma si tako žalosten in sam.
|
|
|
|