Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 25.4.2006 14:52:57
|
|
|
|
Irena88
|
Mi smo ga v MAYA MAYA kupili.
|
|
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 25.4.2006 16:26:46
|
|
|
|
morskadeklica
|
Mi smo ga kupili lani kar na morju. Samo mi sploh ni všeč, ker je v tem šotorčku v momentu preveč vroče (tudi če je seveda v senci).
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 25.4.2006 17:20:37
|
|
|
|
tulip
|
Merkur!
|
|
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 25.4.2006 17:47:22
|
|
|
|
cicido
|
SUN & FUN na Trati pri Skofji Loki, stane pa 4990 sit in jih je kar nekaj vrst oz. dimenzij. Njihov telefon pa je 04/51 54 302, lahko pa si ponudbo ogledas na www.sun-fun.si
|
|
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 25.4.2006 22:37:40
|
|
|
|
sezam
|
Jaz sem ga lani kupila v BC. Bil je v akciji in je super. Naš ima vmes kot eno okno iz mrežice, tako da malo popiha in ni vroče.
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 26.4.2006 7:28:25
|
|
|
|
malicki
|
Jaz sem ga kupila lani v Baby centru in sva bila ful zadovoljna. Sem mislila da bo v njem vroče, ampak ima mrežaste špranje tako da sploh ni vroče, ampak prijetno pihlja. Videla (lani) sem jih tudi v Obiju in Baumaxu, samo meni tisti niso bili všeč, pa še slabša kvaliteta.
|
|
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 26.4.2006 11:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Že dve leti je bil v Sparu za 1990 sit. Upam da ga bojo letos tudi imeli ker ga rabimo.
|
|
|
|
RE: senčnik(šotor) za na plažo 26.4.2006 23:16:58
|
|
|
|
Urša
|
Pa je to štorasta zadeva za sestavljat? Že tko je tolk ene krame sabo za vlečt... sam mi ga bomo defenitivno rabil, ker tm na plaži, kamor gremo, ni nobene sence.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?