Vozicek jane (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

lily25 -> Vozicek jane (25.4.2006 14:43:51)

Lepo pozdravljeni!

Mene pa zanima kako na vozicku JANE SLALOM (star model), ko ga spremenis v sportni model
nastavis hrbtni naslon. Zadaj so neke "vrvice", vendar ne vem kam naj potem to
zataknem da bo stabilno.
Hvala za pomoc in upam, da tse zadovoljne z vozickom!

Lily

AR -> RE: Vozicek jane (25.4.2006 14:51:22)

Ima voziček in sem ful zadovoljna. Naslon nastaviš tako, da za trikotnik potegneš in spustiš, če ga želiž navzdol, če ga pa želiš navzgor je pa nekakšen krogec. zaslon p sam zaskoči, saj ima 4 pozicije in ni nobene panike, da ne bi držalo.

Upam, da sem ti kaj pomagal.

balaena -> RE: Vozicek jane (25.4.2006 15:02:33)

A ti ze imas vozicek, ali ga kupujes?
Ker ne vem, ali ne znas pravilno namontirat sportnega dela na ogrodje, ali ne ves samo, kako se naklon nastavlja - to ti je AR napisala.
Ker ce ga montiras na ogrodje, potem poglej malo navodila, ki so pa res bolj tako-tako. Mogoce te mucijo tisti trakci, ki imajo en plasticen nastavek na koncu? Ti nastavki morajo ogrodje objet tako da klikne, je na sliki v navodilih.

lily25 -> RE: Vozicek jane (25.4.2006 17:07:44)

Najlepsa hvala.
Bom poslusila.
Vozicek ze imam in problem je v tem, da ko sem ga kupila je bil namontiran kot
sportni vozicek. Jaz sem bila pametna in sem ga cisto razmontirala ne da bi si
zapomnila kako se ga namontira nazaj.
Upam, da ne bom imela probleme.
Ce pa jih bom pa prosim za nasvet.

Hvala se enkrat!

Lily

lily25 -> RE: Vozicek jane (25.4.2006 20:36:35)

balaena: ja res je, nisem sigurna ce sem prvavilno
namontirala tisti nastavek na koncu trakcev.
Nastavek sem namrec zataknila za tak plasticen del, ki
ima luknjo tako da gre ta plasticni del skozi.

Vem da je tezko takole preko interneta, ampak upam, da bos vseeno vedela
kaj hocem povedati.

Hvala se enkrat.

Lily

ajdaN -> RE: Vozicek jane (25.4.2006 21:09:05)

Če ti kaj pomaga - jaz sem voziček slikala ko sem snemala športni del. Tako da mi lahko pošlješ zasebno sporočilo, pa ti pošljem kakšno slikico, da boš vedela, če si ga pravilno sestavila. LP.

balaena -> RE: Vozicek jane (26.4.2006 8:08:50)

lily: nisem cisto prepricana, da vem, kaj mislis.
kateri plasticni del, ki ima luknjo, da gre drugi plasticni skozi :)
a imas navodila od vozicka? jaz sem najprej mislila, da govoris o slikci 20. ce nimas navodil, ti lahko posljem slikce. ker sem sla gledat prejle na vozicek, pa ne vem. mogoce mislis na hrbtnem delu sta dva plasticna dela, skozi katera poteka ta trak, ki ga moras potem na ogrodje aluminijasto od vozicka pripet. jaz sem pripela celo malo nizje, kot kaze slika 20, zato, da je cisto lezeci polozaj, potem ko bo vecja, bom pa premaknila visje, kot je v navodilih.

mogoce ti bodo res ajdine slike pomagale se najbolj. ali pa da gres v pikapolonico (ce imas kaksno blizu) in pogledas. ce si iz lj, ti lahko tudi jaz svojega pokazem :)

lpb

balaena -> RE: Vozicek jane (26.4.2006 8:15:35)

kaj sem pa zdej ugotovila, ko iscem, ce so na spletu navodila za vozicek...
se moram kar malo potozit. obstaja ze novi novi jane slalom pro 06#2 in ima drugacno streho sportni del, kot je pa bila do sedaj. mi je ful vsec, ker je taka bolj napeta. to je namrec ena od zelo redkih stvari ki me na vozicku motijo (da strehe ne mores na pol odstranit in da je taka malo mlahava)
boljs da ne gledam vec, bom se kaj nasla :)

balaena -> RE: Vozicek jane (26.4.2006 9:08:44)

spet jaz :)
http://www.jane.es/index.php?fuseaction=manuals
tu so navodila, sicer drugacna malo kot za stari slalom
sem nasla - slika 24 in v besedilu pise, samo moram preverit, ali imamo enako. ali ima ta plastika, ki mora objeti ogrodje luknjico? o eni luknji govori, mislim, da mora ta lukjica sesti tocno na tiste kovinske bunkice - dve sta na vsaki strani, strilta iz  ogrodja. sem se vedno sprasevala, cemu sta namenjeni :))
no, zdajle se mi mudi, greva plavat, ampak moram potem nujno preverit. pa tudi ti daj!

lpb

lily25 -> RE: Vozicek jane (26.4.2006 10:59:39)

ja sem nasla navodila, no zdaj grem pa probat ce bo to slo:)

hvala se enkrat!!!

Aja pa se nekaj: ko to nastavim si rekla, da lahko naslon nastimas na 4 polozaje
in ko nastimas na nek polozaj, da ti mora nekaj zaskociti, vendar meni nic ne zaskoci,
se mi zdi da ko potegnem za tisti trikotnik, da lahko nastavis v bilo kateri polozaj.

LP
Lily

balaena -> RE: Vozicek jane (26.4.2006 12:52:32)

AR je rekla, da so 4 pozicije.
kolikor jaz vem, je brezstopenjska nastavitev. vsaj jaz nastavljam lahko kakor si zmislim, po par milimetrov gor ali dol. sprozis z ustreznim pasckom (trikotnik dol, saj ti tudi kaze tako, ker je navzdol obrnjen, znak od jane pa za gor), potem pa z drugo roko ali malo gor porinem ali pa malo pridrzim, da ne gre prevec dol. meni se nic ne zaskoci, ampak pac stoji na miru, kjer zelim, takrat ko spustim tisti pascek.

lily25 -> RE: Vozicek jane (26.4.2006 18:44:53)

balaena: zelo si mi pomagala; zdaj sem vse zastekala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
res hvala ti se enkrat[sm=smiley32.gif]

llily

balaena -> RE: Vozicek jane (26.4.2006 21:00:40)

no, fino. me veseli.
ce je se kaj pa vprasaj (ce ne opazim teme, pa na privat)

lpb

Stran: [1]