Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 25.4.2006 10:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
men se še vedno zdijo najboljši kaki domači kompoti, stisnjena pomaranča, naravni stisnjeni sokovi...
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 25.4.2006 13:03:07
|
|
|
|
Geja
|
Oh, mi imamo tudi doma enega izbirčnega fantka. Pije samo gosti sok Fructalov razredečen z vodo. Zavrača pa vse ostalo, da o vodi sploh ne govorim. čau,čau Geja
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 25.4.2006 13:11:12
|
|
|
|
srki
|
Naš od malega ni hotel čaja, ko pa je prišel v vrtec, je to zdaj glavna pijača. Spije pa tudi kak sok, včeraj je celo jabolčno vodo, sem mislila da mu ne bo všeč, pa jo je skoraj 2 deci potankal.
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 25.4.2006 13:11:42
|
|
|
|
srki
|
Sem šele zdaj videla, da sprašuješ za 1,5 letnike, naš bo pa dve leti. Sori.
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 25.4.2006 13:21:18
|
|
|
|
honey
|
Naš je sicer star šele 1 leto, ampak ima najraje ZA LIFE ali ZA Harmony, kar je meni čisto všeč. Kakšni umetno obarvani sokovi (ACE ipd.) mu niti ne grejo preveč, včasih za pocrkljat pa mu dam kakšen gosti sok. Zvečer in ponoči pa obvezno navadno vodo.
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 25.4.2006 13:24:48
|
|
|
|
bskrle
|
Čaj, vodo.
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 25.4.2006 16:48:38
|
|
|
|
StBarbara
|
Za life
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 25.4.2006 19:12:43
|
|
|
|
HuAnita
|
Vodo pije, samo če jo pije iz mojega kozarca (obvezno se moram prej jaz ful nacejati z njo) ali če jo pije ati. Sicer ji dajem jabolčni Frutek, samo ga mešam z vsaj pol vode, rada ima sveže stisnjem pomarančni sok, včasih ji naredim bananin ali ananasov frape... Čeprav ne pije ravno veliko...
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 25.5.2006 22:04:11
|
|
|
|
babylove
|
Vodo.
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 26.5.2006 17:07:51
|
|
|
|
Maleal
|
Za life Ni to ena izmed najslabših vod,totalno neprimerna za otroke??
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 26.5.2006 19:41:11
|
|
|
|
Lidy
|
Pri nas gre v promet samo sokovi Hip in Alete. Čajčki, voda, mleko vse je kak. Zala Life in podobno pa ne vem če bi že dajala. Je sicer 13 mesecev star ampak 1,5 leta pa ni taka grozna razlika. Bi bila mogoče boljša varianta navadna voda in nekaj kapljic limone . HuAnita bom še jaz poskusila z frapeji. Na to še nisem pomislila, hvala za idejo.
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 28.5.2006 22:25:31
|
|
|
|
SISI25
|
Moja dva pijeta še vedno čaj (ga imata najraje) ali pa Hippove jabolčne sokove, ki jih zmešam z vodo. včasih jima dam tudi kakšen gosti sok z vodo ampak jima ne gre najbolje (razen iz mojega kozarca, ko jaz pijem, takrat bi pa itak vse spila ne glede na to kaj je). Za life in podobne pa tudi jaz še ne bi upala dajat. Aja stara sta 18 mesecev.
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 31.5.2006 15:04:19
|
|
|
|
dana
|
Jaz našemu 15-mesečniku dajem piti sadne čaje (otroške), ki jih mal sladkam. Vode pa nesladkanega čeja pa niti pod razno ne pije. lp dana
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 10.8.2006 23:15:51
|
|
|
|
Kristina_1
|
13 mes. - vodo.
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 10.8.2006 23:35:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je pil instant zeliščni čaj.
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 11.8.2006 10:26:30
|
|
|
|
* Mateja *
|
Mi pa hvala bogu pijemo vse od kraja. Več ali manj mu dajem čaj al sadni al baby, domači sok za mešat z vodo iz bezge, skoraj vsak dan pa dobi gosti sok al pa frutek pomešan z vodo. Popije pa ogromno. In ne gledam na to kok je sladko, pa kok je nezdravo. Če jaz slučajno kdaj pijem cocto jo pač pije tud on, da mal menja okus.
|
|
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 11.8.2006 10:52:32
|
|
|
|
CIPRESA
|
Naš je bil tudi star šele eno leto ampak je čisto tako kot pri vas, čaja ne mara sploh če vidi kako drugo barvo pijače kot je jabolčni sok niti poiskusi ne , do zdaj sva mu kupovala jabolčni sok (Mercatorjev), zdaj sem pa vidla da mu je tako dober da ga kar požira in je čez cel dan popil več kot liter (1 škatla ni bla dovolj ), pa sem ravnotako kupila tisti jabolčni sok za naredit in sedaj pije tistega, hvala bogu. No upam da nebo še tega nehal piti ker potem sem na istem kot ti
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 11.8.2006 11:13:38
|
|
|
|
Tadeja
|
Lana pije čaj, vodo, sokove. Kar ji ponudiš. Vendar moraš za njo s flašo letat, ker je zmeraj tako zaposlena, da čisto pozabi na to, da je žejna. Čisto se zaigra in, ko jo potem vprašaš, če bo pila, spije fuuuuullllll. V glavnem, pri nas grejo vsi okusi od kupljivnih do domačih (domač sok, kompot,...).
|
|
RE: Kaj pijejo 1,5 letniki? 13.8.2006 19:22:14
|
|
|
|
Anonimen
|
voda pa jasno kakšen topel instant čaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
romantikahibelaAli s partnerjem raje večerjata ob svečah ali luči ???ob svečah ker varčujeva z električno energijo (
9%)
ob svečah ker je to bolj romantično (
29%)
ob luči ker je to bolj sexi (
16%)
ob luči koga briga elektrika (
47%)
Število vseh glasov: 296Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!