|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
11.5.2006 17:21:25   
Špela100
Jaz sem tudi v fazi čakanja. Mal me spodi cuka in vleče vsake toliko.
Čakam, čakam, dnevi se pa vleeeeeeečččččeeeeeeeeeeeejo.
Jaz je pa ne čakam 18. tako da Lana midve sva skupaj, ti držim pesti in vsem ostalim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 101
11.5.2006 17:53:39   
pilotgirl
Eh jast sem tak človek da rabim dosti spanja.Sej drgač ne moreš zdržat.NO meni je danes na pregledu rekla da je vse v redu in da lahko začnem delat na bebiki(sem si mislila sama pr sebi,sej že delam na njejuser posted image )No jst sem še vedno v tistih dneh tko da ni nič novega.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 102
12.5.2006 7:09:25   
lana38
Dobro jutro!
Ja ta faza čakanja je kar zoprna. Pa tudi vleče se. No, bomo že prestale, ko bi vsaj rezultat potem bil user posted image . Bi bila vsa nestrpnost lepo polplačana. Če sva uspela narediti user posted image , bi naj bila danes ali jutri vgnezditev. Kar ne morem verjeti, da tako zelo razmišljam o tem. Drug teden v četrteka ali petek pa bom lahko zelo vesela, ali pa žalostna. Bomo videli, kaj bo.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 103
12.5.2006 7:44:41   
Bety
Dobro jutro!...

Jaz sem danes začela s prometrijumom (20.dan ciklusa) in uporabljala ga bom nekje do 30.dneva, ko bom naredila tudi test BC. To je za vsak slučaj, da pomaga pripravi maternice na vgnezditev, če je prišlo dooploditve. Sama pa ne opazim nič, da bi se posebnega dogajalo. Malo utrujena (ker mi se ne da pospravljati in beliti strope), zamišljena, nič upanja v uspeh in psihično se pripravljam za OBMP. BT je naravno zrasla na 38,0 C, danes pod vplivom prometrijuma pa 37,00.

Špela100 user posted image user posted image user posted image ..ti že čutiš določene znake....bravo.....Lana38..držim pesti!!!
Pilotgirl...prazna GV se ne more še enkrat ponoviti...takšno smolo pa spet nimaš...torej...držim pestke, da bo ČIMPREJ!!!user posted image user posted image ...
Tinaajam, jaz ima doma tudi orbitrek in uživam na njemu...na težavnosti št.4 sem gor najmanj 45minut in včasih celo uro. Več ne zdržim. Pa imam razgibano delo in mislim, da je to dovolj.

Jaz sem službeno skrbela za punčko (staro 22 let), ki je imela genetsko napako 21.kromosoma. Prepričana sem, da bi bila bolj razlvita, če bi zdravniki imeli drugačen pogled na takšne dojenčke. Mamo so prepričali, da bo umrla takoj po porodu. Pa ni. Hranili so jo po cevki, z infuzijo....In je njena mama prosila, da jo vzame domov. Jo naučila, da je iz žličke. Cel konzilij je prišel pogledati to čudo. Jaz sem ji pela pesmice, se veliko pogovarjala z njo....vsi so me imeli za nenormalno. Vendar....to dekle je neverjetno hitro napredovalo, me prepoznala, se mi razveselila, nič več bolana ni bila....

Tako, da....Bog je samo eden....zdravniki to niso...

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 104
14.5.2006 9:48:10   
lana38
Pozdravljene!
Jaz imam pa od včeraj neko čudno napetost v trebuhu, kot pred Muser posted image . Zdaj pa ne vem, če je to samo znak, da Muser posted image  prihaja čez 3-4 dni, ali pa sem vseeno user posted image . Ne vem, zakaj je to tako, da si je to tako podobno. Tudi v obeh prejšnjih nosečnostih je bilo, tako da sem bila enako napeta, kot pred Muser posted image . Pa sem čakala, da se pojavi user posted image , ampak je ni in ni bilo. Upam, da bo tudi zdaj tako in bom v kratkem zagledala user posted image . Samo ti dnevi se mi zdaj tako vlečejo. Kako daleč se mi zdi sreda, ko bi naj dobila user posted image . BT je pa lepo povišana, kar 36,9.
Kako ste pa kaj ve?
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 105
14.5.2006 19:05:40   
Bonda
No, da se še jaz malo javim, na ta deževen dan.

Pri meni se ne dogaja praktično nič. Še vedno jem tabletke, da bom sploh dobila user posted image .  Če po pravici povem, sem user posted image malo porinla vstran, načrtno, ker imam kar precej stvari za zrihtati prej, pa nočem samo na user posted image misliti. Tako, da poskušam misli spraviti drugam. Ko pa odprem forum, pa sam dojenčke gledam, pa kera je noseča, pa ... Joooojjj!

Lana, močno upam, da ti je uspelo! Držim pesti!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 106
14.5.2006 20:47:29   
pilotgirl
Aja hm..lana38 pa hoče odpret sezono januarčic ane?user posted image Jao jao punce ko bi nam le vsem skupi uspelo,res ful vsaki od vas želim da ji ta mesec uspe.Aja ko nam uspe mormo odpret našo temo in jo tko napolnit da bomo kr najbolše,hahah.user posted image user posted image user posted image user posted image No mene neki špika dol spodej sam zdej me pa mal skrbi.Zdaj ko delam v tovarni,moram zaboje s komadi prenašat pa dvigovat,pa se bojim da ne bi bilo kaj narobe.No upam, da ne bo.G je rekla da je z mano vse ok,da naj bi se tri mesece počakalo,če pa zanosim prej da pa tudi ne bo nič narobe.No kak oste pa ve kaj,nič vas ni slišat?user posted image

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 107
15.5.2006 7:01:53   
lana38
Dobro jutro!
Če mi je uspelo, tokrat ne bom odprla sezone jenuarčic, ker bi bil PDP 27.1. To pa je že čisto na koncu januarja. Bi bolj zaključila kot januarčica. Mislim, da so punce že odprle ta mesec. Vse bo jasno čez par dni. Danes teden pa bom že čisto za sigurno vedela, če sem ali nisem user posted image . Neverjetno kako se lahko en sam teden dolgo vleče.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 108
15.5.2006 8:13:21   
sonchek
user posted image ...punce..juhu...ful sem vesela, ker sem končno dobila user posted image ...haha
kakšno veseljeuser posted image ...sam da je , ker verjetno je to zdej znak, da lahko začnemo znova živet, da ni strahu, da je kaj narobe...
No, sedaj pa neobremenjeno...gremo naprej...
No, pa lep začetek tedna...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 109
15.5.2006 11:16:03   
lana38
user posted image  sonchek!
Neverjetno, kako se lahko razveseliš Muser posted image , ki si je drugače sploh ne želiš videti, a ne?
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 110
16.5.2006 7:42:24   
Bety
Kaj je zdaj to???? Kje ste???

Znaki, upanje, izcedki, počutje...????? KJe so informacije?!?!

Mene zanima, če ne koga drugega!!!!

Pri meni...hmmmmm...user posted image user posted image user posted image ...nič....prav nič se ne dogaja...včasih sem imela boleče jškice, napet trebuh, bolečine v jajčnikih, pekočo nožnico, bel izcedek...smredo mi je vse...celo noč sem odpirala okna, ker mi je zrak bil slab....vse je bilo in tudi upanje, da mogoče pa rata....zdaj pa prav nič....edino BT vztraja pri 37,2....verjetno od prometrijuma, ki ga uporabljam 100 na 8 ur (po predpisih)....user posted image user posted image user posted image .... Se je treba kar sprijazniti, da brez OBMP ne bo šlo...če bo tudi s tem sploh kakšnega uspeha....jah...tko je....

Lana38....jaz bi test že naredila....mora biti vsaj 12 dni od O, da nekaj pokaže...a je toliko že mimo????

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 111
16.5.2006 8:39:16   
Špela100
Ojla ženske.
Mene je cel teden fajn cukalo po jajčnikih, sem bila že 100% da se je prijelo, me je obakrat tako ko sem zanosila, zdaj dva dni imam pa pravi PMS, trebuh boli in šraufa, pa še krči, tako da ta mesec ne bo nič.
M pa naj bi dobila v četrtek, če mi čiščenje ne bo nič vplivalo na ciklus.
Lana38 držim pesti, da sta kaj ušpičila, seveda pa tudi tebi Bety in vsem ostalim, če niste v fazi počivanja.
imejte se in sporočite rezultate.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 112
16.5.2006 10:35:43   
lana38
Danes je  11 dni od O, tako da je še prezgodaj za test. Pa nisem tako nestrpna jaz s temi testi. Ga nerdim, ko že pričakujem, da bo kaj pametnega pokazal. BT bi naj bila povišana vsaj 16 dni, da test lahko pokaže user posted image . Drugače zapravim celo premoženje na teh testih, kar pa se mi zdi brez pomena. Kar verjamem v BT. Jutri bi naj dobila Muser posted image . Bomo videli, kaj bo. Testa pa ne bom delala prej kot enkrat drugi teden, če ne bo Muser posted image .
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 113
16.5.2006 12:46:44   
sonchek
No, vidim da ste vse pridne, in pridno delate na user posted image ...
Mene čakata vsaj še dva meseca, preden bi sploh lahko pomislila na to...tako da smo zdej zaposleni z drugimi stvarmi...pa služba, pa gradnja, pa mal morm it za kuhinje pogledat....pa vedno kej..sam da ne bi preveč razmišljala o vsemu temu....
No, vam punce pa želim, da čim prej ugledate user posted image ...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 114
16.5.2006 23:15:49   
Bonda
Evo soncek, še ena taka. Tudi jaz moram še par mesecev počakati. Še dva dni, da pojem tiste tabletke, nato pa nekaj mesecev, da se mi uredi M, pol pa šele lahko v akcijo.
Bova skupaj vzdrajale tuki gor, ko bodo ostale mogoče že lepe user posted image .

Ah, bo že.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 115
17.5.2006 7:07:59   
lana38
Jaz pa sem že žalostna.user posted image Ravnokar se je prikazala Muser posted image . Torej se spet borimo naslednji mesec.
LP

lana38

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 116
17.5.2006 7:14:01   
tinaaja
pozdravcek vsem,
jaz imam zadnje case tako guzvo, da sploh nic vec ne utegnem pisat.. tko, da na sreco zaradi guzve ne razmisljam o tem, a bi nmorala bit O, al ne in podobnih prednosecniskih zadevah user posted image , ker bova itak se pocakala vsaj to M.
Lana, Bety kako je pol danes - se vedno nic? Drzim pesti!!
Spela100 - bo pa naslendjic a ne :))
Sonchek - saj vesuser posted image - mail ...
pridne bodte in velik soncka..

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 117
17.5.2006 9:33:39   
Špela100
Joj Lana38 žal mi je user posted image user posted image , da je prišla tvojauser posted image , ne sekiraj se in ne bodi žalostna, saj bo mojauser posted image  tudi jutri prišla. Bove skupaj naslednji mesec spet čakale.
Tinaaja hvala za lepe želje, upam, močno upam, da bo naslednji mesec, ker ne smem pomisliti da bi čakala dlje. Po eni strani se mi ta čas tako vleče, pa M, pa O, pa spet 14 dni, po drugi strani pa saj smo že MAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA................pa zdaj je bilo novo leto....

Kje ste pilotgirl, Bety, Sonchek, Bonda???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 118
17.5.2006 9:35:45   
Špela100
Aja Lana38, da te potolažim malo,
morda pa je danes ko si dobila M prvi dan tvoje nosečnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozitivno naprej!!!!!!!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 119
17.5.2006 10:54:03   
Makica 79
Ravno takrat ko sem se hotela pridružit vsem ki ste že v decembru, se je zgodilo ti sto česa nas je vse najbolj strah.

Spontani splav, in naše pikice več ni bilo.

Nisem vam mogla niti napisati kako žalostna sem bila.
Zdaj po dveh tednih sem majčkeno prišla k sebi, a vseeno ni še vse kot bi moralo biti.
Vem da nisem ne prva in ne zadnja ki se ji je to zdogilo, vem da vas je tukaj gori ogromno, pa si nevem pomagati.

Za zdaj me dajte prosim na začasni umik, ker moram prvo svojo glavo porihtati.
Drugače je vse ok, in ni nobenega razloga za paniko, jaz pa si niti približati nedovolim.
Saj bo obljubim.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 120
17.5.2006 12:39:06   
Špela100
Makica79 bodi močna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Makica 79)
Neposredna povezava do sporočila: 121
17.5.2006 12:48:04   
sonchek
Ojla....evo mene...
Makica 79...žal mi je da se ti je to zgodilo, verjemi da mi je skoraj tako hudo, kot takrat ko se je meni...Vzemi si čas zase in potem bo lažje....Ko bo pa ta čas prišel, pa se nam pridruži tukaj na tej strani, kjer si stojimo ob strani in se bodrimo...
En user posted image  zate in za vse ki upamo skupaj....
Lana38...vem, da je hudo...vendar upanje umre zadnje, zato kar pogumno naprejuser posted image ,...pa bo...
Za vse držim pesti......
Tinaja...ti pa tole poroko še spelješ, pol pa tud v akcijo, mogoče bo pa glih na poročno no....haha...kaj pa veš???user posted image user posted image

Mi, bomo pa tokrat najprej štalco naredil, ko bo pa prišel še čas za bambinija, bo pa tudi to....
Srečno punce...user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 122
17.5.2006 13:46:05   
lana38
Sploh nisem ostala brez upanja, samo žalostna sem.user posted image  Sem prvič in drugič delala na dojenčku več kot eno leto, tako da sem kar pripravljena na to, da bo trajalo dalj časa. No, če ne uspe do jeseni, potem sva se z G dogovorila, da grem na HSC, če bi se mi po teh mojih treh abrazijah pojavile kakšne zarastline v maternici. Upam, da mi to ne bo treba in nama bo prej uspelo kar tako.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 123
17.5.2006 14:12:36   
sonchek
Tudi jaz si srčno želim, da čim prej dočakaš tisti magičniuser posted image ...
in čez 9.mesecev, da objameš najlepšiga bambinijauser posted image na celem svetu...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 124
17.5.2006 22:41:19   
pilotgirl
Ojla punce,pr nas ni še nič tko da še vedno ne vem a bo kaj al ne bo nič.Lana38 žal mi je da ni blo ta mesec,sej tud jast glih ne verjamem da bo kaj ta mesec,malček mam upanja ampak ne dosti.NO če ne bo ta mesec bo pa naslednji.user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?