Milamay -> RE: UPANJE PO SPLAVU (26.6.2006 14:36:01)
|
Hvala Sonchek in Lana38! Ja, zdaj res rabimo neko zaščito za ta kratek čas. Verjetno bova tudi midva uporabljala malo kondom, kdaj pa tudi pazi metodo. Ko bom imela prvo M, pa si bom začela tudi meriti BT, da bom malo videla, kako kaj poteka ciklus. Lana38 - kaj je to DHT in THT? Ja, tudi jaz sem prebrala to o biopsiji in AC in ta riziko za splav. Ja, imam enake pomisleke. Sem vprašala Pušenjaka na forumu, pa je odgovoril, da tudi on priporoča v takem primeru (kromosomska napaka) biopsijo. Kaj pa vem?! Res ne bi rada, da gre kaj narobe. Seveda pa moramo prej še zanositi. Midva sva prvič delala skoraj 2 leti. Po letu dni so naju dali na antisterilitetno ambulanto, tam pa so se začeli vsi možni pregledi in postopki. Takrat so mi ugotovili pregrado na maternici, mi jo tudi operacijsko odstranili in potem sem zanosila takoj naslednji mesec. Drugič sva se trudila krajši čas, le 3 mesece in je ratalo. No, potek te moje nosečnosti pa je tako znan. Upam, da bo zdaj šlo vse dobro. Aja, tako mimogrede. Sem zadnjič malo prebirala vaše stare poste in ste pisale o neki Jonasovi metodi (saj ne vem, če sem prev zapisala) ... no, torej sem šla na tisto stran in vnesla podatke, pa mi je prišlo tako - za sina, ki se je rodil pred 2 letoma, je pisalo da bi naj bila punčka in tveganje je imel kar 6 (pa je zdrav fantič), zdaj drugič pri naši punčki pa je pisalo naj bi bil fant, tveganje pa je bilo 4. Torej pri meni nič ne drži. Zdaj pa moram iti. Bodite pridne in ne delajte preveč v tej vročini. No, izjema je le [image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/sloncek.gif[/image] z vašimi dragimi. LP Milamay
|
|
|
|