ovulacijski test (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

nenna -> ovulacijski test (24.4.2006 22:20:39)

pozdravljene,
Kater ovulacijski test je najbolj siguren.jaz imam sicer redne M  pa tudi čutim O,kajti od 10 dne se začne ta bolečina pa do nekje 12 dne.Kaj pa potem naprej?Ali je ta dan O ali pred O čutim bolečino.
Vem ,da je najbolj čim več delat na tem vse te dni ampak zakaj se ne prime,če je vse ok tudi s partnerjem.
Kako recimo,če test pokaže O ali rata[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]?
Kot sem že povedala imam zelo redneM ,na sredini ciklusa čutim bolečino,tudi bolj vlažna.Sem pa opazila,da je sluz bolj gosta ali ima to kaj veze?
Lp

nenna -> RE: ovulacijski test (24.4.2006 22:24:53)

Naj povem še,da imam samo en jajcevod .Ali zato ne rata[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

Ulla -> RE: ovulacijski test (25.4.2006 21:45:49)

oj,

kakšno povezavo ima sigurno, če imaš samo en jajcevod, ampak, če je ostalo vse uredu bo že ratalo. Sej statistika nekako pravi, da normalni zdravi pari zanoijo v letu dni, kar je pa več potem, se je pa treba počasi mal pregledat.

Tudi jaz imam zeloo redne M in z njim je tudi vse uredu pa se trudiva že eno leto.Psiha naredi svoje, tko, da čim  manj se obremenjevat, samo včasih je to zelo težko, ker si tako močno želimo otročka.

Upajmo, da bo kmalu. LP

kasija78 -> RE: ovulacijski test (25.4.2006 23:32:36)

Cocinella je pred časom dala gor link za strani, kjer so slike izcedka med ovulacijo. To je način, da spremljaš dogajanje ovulacije po tej poti.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=867033

Nitka -> RE: ovulacijski test (26.4.2006 9:56:38)

nenna, če boš kupovala o-test, ti odsvetujem F Test, ki je za večkratno uporabo, ker potem postaneš prava raziskovalka, saj moraš znet skozi povečevalno stekelce prepoznat neke vrste praprot od granulc. Če se ti pojavi v slini praprot, imaš ovulacijo.
Lažje ti je kupit o-test za enkratno uporabo (imaš jih posamezne ali po 5 ali 7 pakirane), ki stane malo več od 1.000 SIT. V okence s kapalko nakapljaš 5 kapljic urina in počakaš, na eno ali dve črtici. Dve črtici pomeni, da imaš ovulacijo.

TanjaS -> RE: ovulacijski test (26.4.2006 12:08:36)

Nenna, sama sem tudi ta mesec probala s ovul testi - kupila sem jih v Dm in pokažejo ovulacijo 24-48 ur preden ta nastopi (zato je bolje, kot merjenje temperature ali opazovanje sluzi, ker se pokaže razlika šele takrat, ko je O že mimo). Meni so ovul testi, ko sem že skoraj obupala (piše, da bora biti testna črtica debelejša od kontrolne, meni pa je nekaj dni kazalo obe, vendar je bila testna šibkejša), nato pokazali zelo jasno dve črtici in testna je bila res debelejša. O so mi pokazali veliko kasneje, kot sem predvidevala in tudi kot mi je izralčunam ovulacijski koledar na RR.

Ali bo kaj iz vsega skupaj ali ne še ne vem, ampak drugi mesec zagotovo spet probam s testi (res pa je, da je cena 3.500 za pet testov, ki pa jih kar porabiš)

Elysabeth -> RE: ovulacijski test (26.4.2006 19:16:49)

TanjaS...tudi jaz sem ta mesec kupila ovul teste v DM. Danes je 12. dan in mi še vedno ni pokazalo nič. Pa me zanima, kateri dan je tebi pokazalo...ker jaz sem prov začudena, da ni nič!
Aja....kako si pa štela? Si prvi dan M že štela ali si začela šteti šele naslednji dan?
Vem...en kup vprašanj sem postavila, vendar bi bila zeloooo vesela odgovorov!

LP, Elysabeth

Stran: [1]