Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poroka na gradu Bogenšperk 24.4.2006 12:05:14
|
|
|
|
Baby
|
Jaz ti lahko sporočim po 6.5. če ni prepozno!
|
|
|
|
RE: Poroka na gradu Bogenšperk 24.4.2006 13:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, se lepo priporočam, ne bo prepozno. Lp
|
|
|
|
RE: Poroka na gradu Bogenšperk 24.4.2006 15:54:35
|
|
|
|
Nitka
|
Oj, sem se pred dobrimi šestimi leti tam poročila in bilo je fantastično. Ni kot po tekočem kot na Lj. gradu. Mi smo imeli po eno uro med poroko pred nami in za nami in smo bili praktično sami. Svatje se zberejo spodaj in z slavljencema na čelu gredo v spremstvu pažev v grad. Zgoraj pred dvorano sprejemta goste, ki gredo v podolgovato dvorano. Na koncu njih gre ženin in vsi skupaj pričakajo nevesto. Obred traja nekaj časa, ampak je lep. Potem gredo vsi skupaj v eno drugo dvorano, kjer vsi čestitajo paru. Za snemalce ne vem, ker smo imeli svojega, prav tako tudi fotografa. Torej, sledi da gre par s pričama v eno tretjo dvorano, kjer se slikajo na baročni sedežni...zelo lepo. Ta čas gredo vse v dvorišče, kjer par pričakajo z rižem. Mi smo se potem še zunaj pred gradom slikali, imeli tam svojo pijačo in piškote. Peli smo, se malo zavrteli in bilo je čudovito. Toliko o mojem poročnem dnevu na gradu Bogenšperk.
|
|
|
|
RE: Poroka na gradu Bogenšperk 25.4.2006 18:04:48
|
|
|
|
LARIKA
|
Midva sva se predlani poročila na Bogenšperku. Sej je lepo,sam pri naju je bilo tok po tekočem traku, da mi je blo kar malo mim . Obred je zelo lep, samo motilo me je ker so nas po zelo hitrem postopku poslali v drugo sobo. Vse je v pol ure konec . Sej se potem zunaj slikaš, pa čestitke,..sam se mi zdi da je tok preveč ljudi če je več porok, in smo se mi potem kar hitro odstranili,ker mi ni ravno lepo druge neveste gledat. Se pa da na gradu narest čudovite fotografije- no nama jih najina fotrografinja ni ravno ne vem kako lepe naredila in sem še tukaj razočarana. Se je pa potem vse tok noro dobr odvijalo,tako da je bila poroka na koncu fenomenalna . Nama so rekli na gradu,da ne smeva prinest svojega šampanjca,ker imajo potem oni izgubo in da to ni zaželeno, pa smo ga vseeno prinesli in postregli, tako da če želita ga kar imejta.
|
|
|
|
RE: Poroka na gradu Bogenšperk 25.4.2006 19:40:10
|
|
|
|
MarijaPo
|
Hmm.. midva se sicer nisva porocila na bogensperku, pac pa na LJ gradu in je bilo res ful instantno, samo me ni prevec motilo, se pravi zur je bil, tok nevest na kupu, pa vse so bile dobre volje, meni je bilo vsec.
|
|
|
|
RE: Poroka na gradu Bogenšperk-ZA BABY 30.6.2006 10:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena, nekaj časa nazaj si mi glede vprašanja "kakšna je poroka na Bogenšperku" povedala, da mi lahko sporočiš po 6.5. Še vedno upam in pričakujem novic. Lp
|
|
|
|
RE: Poroka na gradu Bogenšperk-ZA BABY 7.7.2006 18:34:43
|
|
|
|
trdozimc
|
Midva sva se tam poročila lani (2005) oktobra. Ker ni bilo v sezoni in ker sva hotela poroko precej pozno (ob 18.), da se jaz ne bi preveč matrala (ker sem bila v 6. mesecu nosečnosti), sva plačala 10.000 SIT več, nisva se peljala s kočijo, ker so šli konjčki že spat (drugače ti to pripada) je bilo pa vseeno lepo in nič se ni nikomur mudilo. Šampanjec sva imela svoj, ampak ker je bil dež sva prosila, da ga postrežejo oni s svojimi kozarci v eni od sob - ni bilo problema, čeprav sva si to izmislila tik pred prisego - seveda smo plačali - nimam pojma koliko, ker je poravnal tast . Drugače pa lahko imaš tam tudi ohcet zunaj v naravi ali pe v dvorani. Govor ima sam Litijski župan in matičarka. Prijavita pa se na Litijski upravni enoti, mislim, da lahko maximalno dva meseca in minimalno 14 dni pred poroko. Ko pridete - ob dogovorjeni uri - vas pride na parkirišče iskat ''hostesa'' v srednjeveški opravi, vas pelje v grad v en predprostor, kjer vsem razloži kako in kaj. Potem greste vsi v viteško dvorano kjer je poroka, nato v drugo sobo, kjer postrežejo šampanjc (po želji tvoj ali njihov) in ti vsi čestitajo in se lahko slikate, nato gredo svatje ven, na grajsko dvorišče, kjer vaju pričakajo z rižem, vidva se pa medtem še lahko malo slikata po gradu. Nato gresta ven, vaju zasujejo in greste z gradu na fešto!!!! Še nasvet, če smem: čimmanj kompliciraj in svatov ne pusti predolgo čakati in ne brez pijače in jedače, pa čimlepši dogodek!!!! Nama je bilo SUUUUPER!!!!
|
|
|
|
RE: Poroka na gradu Bogenšperk-ZA BABY 10.7.2006 12:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Trdozimc, lepa hvala za informacije. Lp
|
|
|
|
RE: Poroka na gradu Bogenšperk-ZA BABY 13.7.2006 13:11:30
|
|
|
|
bini
|
če te še kaj zanima mi piši na privat... poznam šefico tegA ZAVODA, PA TI BO PO MAILU lahk iz prve roke vse povedala. lp
|
| Stran: [1] |
GHdejziKoliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?1 (
25%)
2 (
26%)
3 (
32%)
4 (
7%)
5 (
11%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!