|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novo kolo?
24.4.2006 10:03:16   
Nasy
Moj dragi je včeraj pripravljal najina bicikla na sezono in resno rekel:>Draga, mislim, da zdaj je pa že čas, da dobiš ti novo kolo<
Zdaj me pa zanima,koliko mislite, da je treba seči v denarnico za kolo, ki ne pade skup po 1 letu? Sem vidla neke akcije v Merkatorju in Leklercu, kjer so kolesa okoli 20-30 tisočuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novo kolo?
24.4.2006 10:14:45   
CUKRČEK
Tudi jaz sem študirala, da bi si novo kolo privoščila. Sam me zanima naslednje....kam (razen odpada) s starim kolesom. Ker pri nas jih je že malo morje. PA recimo da so ogrodlja čist dobra....samo "mehanizmi" so uničeni. Ali slučajno kdo odkupuje stara koleda, da jim pač samo potrebno zamenja, ker ogrodja so res kot nova.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2006 11:35:40   
tehnofil
Odvisno kaj bo s kolesom delala. Če ga rabiš za v soboto na tržnico, potem bo vsako kolo zdržalo leta in leta. Če boš kolesarila kaj več, potem se splača boljše kolo. Če boš kolesarila po gorskih poteh potem mora biti še kvalitetnejše, da se prehitro ne razštelajo prestave, zavore itd. Tudi če veliko kolesariš ga je potrebno 1x na leto servisirat, če malo pa ne.
JZato dobro razmisli, koliko in kje se boš vozila. Vse ostalo je potem rešeno - skoraj.user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2006 11:53:23   
Annny
Lahko dodam še naslednje..tudi, če vsakodnevno delaš ture 10-20 km, se mi zdi v redu cenovni razred koles do npr. 60-70.000 sit (če ga ne rabiš toliko, pa seveda pol manj). Mislim, da danes dobiš kvalitetno kolo za malo denarja in ga lahko uporabljaš kar nekaj let. Mogoče poglej v Hervisu- večkrat so akcije.Lp

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2006 13:24:36   
hati
No še ena z željo po novem kolesu... Sem šla v petek v nakupovalno akcijo, s prepričanjem, da pa bom med 60.000 - 80.000 kupila en u redu bickl. Pa sem se zmotila. Kamorkoli sem prišla, so mi odsvetovali kolo za tak denar in mi ponudili kaj okrog 100.000 in več. Ker da se šele tistim biciklom reče kolo. In da če imam namen delat na teden cca.80 km... da morem reskirat tolk denarja. user posted image  user posted image  user posted image  Nisem nič kupila, ker mi ni ravno jasno, kako za vraga naj dam celo mesečno plačo za kolo? Bom šla pa še kaj pogledat.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2006 13:49:18   
Anonimen
Iz prve roke,
jaz sem si privoščila novo kolo user posted image  jaz user posted image .
in sicer Author Linea - treking kolo, lanski model za cca. 60.000 SIT s popustom.
Super zadevica po prevoženih (šele) 10 km v enem popoldnevu.

Precej lažje kolo od mojega starega "gorca"

Ne obupaj malo poglej naokoli! user posted image

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2006 13:53:42   
Anonimen
ogledaš si ga lahko tukaj: upam da sem kaj pomagala ;)

http://www.author.cz/cs/kola/katalog/detail/&bike_id=3722&cat_id=785

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2006 20:30:31   
Annny
Kot je Tassy napisala, mislim, da se danes lahko kupi super kolo za ne veliko denarja.Danes je konkurenca proizvajalcev koles velika, zato se tudi cene nižajo in kvaliteta narašča.Je pa malo za pogledat in ne vsega verjet samo trgovcem..čeprav veliko vedo, bi radi verjetno tudi čimveč prodaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2006 20:52:44   
Anonimen
No, Tassy je kar dobrega ubodla user posted image
Mene ne bi noben prepričal, češ da pod 100 jurjev ne dobiš dobrega kolesa. Jaz imam zelo dobrega za rekreativnega kolesarja za 60 jurjev. Je bil v akciji.

Cukrček, stara kolesa npr. odkupujejo pri Žagarju na Kokrici. No ne vem, če glih take podrtije, kot ti opisuješ user posted image , ampak lahko pa probaš.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2006 20:56:13   
Anonimen
Eni pa stare feltne kar po drevesih razstavijo, ker jim je to lepo user posted image  Umetnost pač user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2006 21:32:12   
Annny
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2006 22:10:19   
kalbo
Če ne misliš dat 100 oziroma vsaj 100 jurjev za bicikel, je bolš da kupiš rabljenega za 30, ki je stal nov 120. Finta je v opremi (beri prestave, gonilke in prvi in zadnji pesto z ležaji). Lahko se pa zgodi, da se v kaki trgovini vala kak lanski model, na katerega je kar lep popust. Tukaj se pa splača dat 60 jurjev za kolo. To je nasvet, ki velja, če rabiš kolo za kako turo odpelat. Obvezno pa vzeti s sabo človeka, ki kaj ve o teh stvareh. Prodajalcev v Hervisu pa nikar poslušat, ker večinoma nimajo pojma...so pa izjeme.

Če pa misliš met bicikel za trikrat na leto do štacune pa nazaj je dober pa tud tisti v leklerku za 20 jurjev. Sam to kolo ma plastične ležaje, opremo ki ni niti za v smeti dobra, prestave preskakujejo v vsakem klancu...torej neprimerno za kako resnejše kolesarjenje.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?