Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Končno smo se rešili odvečne garderobe! 24.4.2006 8:48:10
|
|
|
|
klepetka
|
ja,Neva, smo na istem.KO sem tamalega oblekla samo hlače-brez žabic- je bil tudi tak jok.Pa bog ne daj biti brez kape.Ampak napredujemo,včeraj je imel "že samo trak"(pri 23 stopinjah ).Mogoče bomo do poletja že uspeli biti tudi brez traka .Ampak kaj čmo,bo že boljše. prijeten dan
|
RE: Končno smo se rešili odvečne garderobe! 24.4.2006 8:55:32
|
|
|
|
cmokec
|
A ni to mal hitro, ker pri nas pa zna še fino veter mrzlo zapihat, pa tudi v senci ni še nič tolk toplo. Jaz sem v fazi pranja takih oblkec in bodyjev brez rokavčkov.
|
|
RE: Končno smo se rešili odvečne garderobe! 24.4.2006 8:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Enako tudi vam!!V navajanju na majn garderobe Mi hvalabogu z kapami nimamo težav,sprejme vsako kapo kakršnokoli,samo,da je.Sedaj je aktualana tista z šildkom spredaj.Volneno smo že davno od tega pospravili,no ja edino traka pa ne trpi.Ja pa sončna očala so zanimiva...še ko gre spat bi jih imel na nosu. Kaj bo šele,ko bo treba v kopalke
|
|
|
|
RE: Končno smo se rešili odvečne garderobe! 24.4.2006 10:14:12
|
|
|
|
honey
|
Punce, kolk so pa stari tile vaši nagajivčki? Moj Tim (tudi) ima 1 leto in 1 mesec. S kratkimi hlačami, kratkimi rokavi in brez žabic nimamo nobenih problemov, imamo pa probleme s kapami in trakovi - namreč ne zdrži, da bi kaj obdržal na glavi. Včeraj smo npr. bili v živalskem vrtu in kaj je mulc naredil - novo kapo je vrgel k medvedu!!!! Sploh ne vem več, kaj naj naredim. Hvala bogu, da ni več mrzlo, da tud če mal piha, da ni več nevarnosti, da se prehladi ali pa da faše vnetje ušes. Ne morem mu pa letne kape privezat, kar bi bilo sicer še najboljš! A ma kakšna kašen predlog?
|
|
|
|
RE: Končno smo se rešili odvečne garderobe! 24.4.2006 10:30:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš bo v avgustu dopolnil tri leta.S kapami pa nikoli problema. Je pač malo šminkerske navade in so mu kape blazno všeč,pozimi volnene vseh modelov poleti z ščitnikom.Če pa dete kape ne mara,ga pa na noben način ne boš prisilila,da jo obdrži na glavi(razen če jo prilepiš) Jaz sem bila vedno mnenja,da v zimskem času ja kapo gor,kasneje ko tahujši mraz mine pa začet naokoli hodit brez kape,Prej bo fasal vnetje uše,če bo glava razvajena,navajena toplote,kot pa,če bi sedaj še imel ušesa pokrita. Naš je že zdavnaj brez kape,takoj ko je tahujši mraz minil in ni več ledene burje.Sedaj so primerne kape,ki zaščitijo pred sončnimi žarki. Najbrž tudi pri vas ni več mraza.Bolj ko čuvaš slabše je.
|
|
|
|
RE: Končno smo se rešili odvečne garderobe! 24.4.2006 12:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
tejčica to smo pa babnce,ki ne moremo dočakat,da nove cunje nase zvlečemo Oziroma,da se slečemo iz treh slojev zimske garderobe...o zalat svoboda in gibanje
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?