lucika -> RE: Reakcija staršev (24.4.2006 12:04:04)
|
jaz sem cakala in cakala na redno sluzbo, pa je nazalost se ni. sluzbe ne ,imam pa kaksno leto, tri , pet vec... zdaj sem stara 29 in mi je koncno uspelo zanosit. ce bi cakala na sluzbo, se boljse, sluzbo za nedolocen cas, bi bila verjetno ze krepko cez 30. pa se moj neverjetni cut za odgovornost, predvsem do drugih ljudi; mi ne bi pustil, da bi se v nosecnost podala prvih nekaj let. zdaj sva kar malo tvegala. zaenkrat ziviva z eno placo in nama gre. tudi z otrokom nama bo slo...slej ko prej bo pa tudi meni uspelo. takrat bomo toliko bolj srecni, ker zdaj smo ze fajn navajeni na skromnost. vcasih se mi zdi, da ziviva lepse in boljse kot nekateri z dvema placama, ki se sploh ne zavedajo kaj imajo in se iz dneva v dan sekirajo, kaj vse bi lahko imeli, ce bi le imeli se vec. pa imajo ze zdaj eni dvakrat vec od naju:) se s tem malo tolazim....:) pri starsih pa nikoli ne ves...ona meja, ko si mislijo, da je prehitro, kar naenkrat preide v ono, ces, kak se nic ni... sploh ne ves kdaj zamenjajo mislenje...ne se sekirat za to. pa dokler imata dve sluzbi, cetudi za dolocen cas...hvala bogu.
|
|
|
|