RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica

Sporočilo

borovnička -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (6.1.2012 19:59:12)

Pri meni je bila tudi Gordana in sem imela čudovito porodno izkušnjo... meni je veliko pomagala, zelo potrpežljiva, krasna ženska[sm=bravo.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: Sunshine99

IZVIRNO SPOROČILO: moja mami

Babica : Gordana Milkovič
Porodnišnica - Ljubljana
Ta je pa res enkratna-najboljša
prepričajte se same!!!!

Babica

[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Ne nasedajte!!!

borovnička -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (6.1.2012 20:01:52)

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Porodnišnica Ljubljana!

Pohvalila bi na vhodu ga. Karmen, pa nevem kako se piše...
Potem bi pohvalila še babico Marinko Kralj - (ta je iz dolenjske) TA NAJBOLJŠA....
Potem pa vsa pohvala še g. dr. Cerarju,... :)

Karmen se piše Cestnik... zelo fejst gospa[sm=bravo.gif]

sagos -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (7.1.2012 10:58:00)

ANŽE ČEH, porodnišnica LJ!! Porodni angel! Hvala za najlepšo izkušnjo, upam, da jih bo še veliko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

bučka3 -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (26.1.2012 20:51:13)

MARINKA KRALJ - Ljubljanska porodnišnica!! Perfektna babca [sm=bravo.gif]

kimica86 -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (31.1.2012 15:49:23)

NATAŠA LIKAR- Postojnska porodnišnica [sm=smiley1.gif] The best je [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dodi2011 -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (22.2.2012 11:13:45)

Glasujem za babico Jožico iz porodnišnice Murska Sobota.
Res obvlada, vzpodbuja, srčna, razumevajoča, prijazna ...
Porod je bil skoraj sanjski, bi šla še enkrat!

Soncnica Sandra *** -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (6.6.2012 14:10:05)

Marjeta Žlebnik, porodnišnica Kranj [sm=bravo.gif]

Charli -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (7.6.2012 8:33:04)

Porodnišnica Slovenj Gradec
babica Saša Šmigoc
porodničar in ginekolog prim. mag. Marjan Lužnik

lona85 -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (1.8.2012 6:32:54)

V Ljubljanski porodnišnici sem rodila dvojčici ravno na dan babic (5.5.) pri res NAJBOLJŠI BABICI JASNI ŽAGAR !!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

alysa -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (13.10.2012 13:24:14)

Porodnišnica Slovenj Gradec
babica Saša Šmigoc
porodničarka Branka Verdnik Golob

Flavia_ -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (9.5.2013 9:47:51)

IZVIRNO SPOROČILO: noseča babi
Definitivno Anže Čeh!

Podpis [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jaz_sem_jaz -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (22.7.2013 9:02:01)

Tatjana Drolc_ Porodnišnica Ljubljana

Pravi angel je![sm=smiley32.gif]

sannndra -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (8.9.2013 22:03:02)

IZVIRNO SPOROČILO: sagos

ANŽE ČEH, porodnišnica LJ!! Porodni angel! Hvala za najlepšo izkušnjo, upam, da jih bo še veliko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Tudi pri meni! se 1000% strinjam[sm=smiley1.gif]

maci86 -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (10.11.2014 14:04:19)

Andrej Pogačnik Trbovje [sm=bravo.gif]

azalea -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (10.11.2014 14:09:52)

a ve kdo mogoče katera kako se piše babica Patricija iz Lj porodnišnice.

Res neverjetno topla ženska, ki bi se ji želela zahvalit za vso podporo in pomoč (naša pravljica žal ni imela srečnega konca)

katja86 -> RE: Glasujte za najboljšo babico in porodničarja v Sloveniji (23.7.2016 5:40:11)

Kje lahko vidimo rezultate?

Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 21 [22]