Pomoč,plodovnica! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lenika -> Pomoč,plodovnica! (23.4.2006 13:15:53)

Sedaj mi je "med nogami" nekaj steklo in sem šibala na WC pogledat kaj je to in bile so malo hlačke mokre, nekaj brez barvne tekočine, na sredini pa nekaj zelenaga izcedka. tega izcedka je toliko, da so hlačke rahlo premočile.
Ali je možno, da je to plodovnica? Ali naj počakam, da vidim, če mi bo še kaj odteklo?
Rok imam drugače čez 14 dni.

Hvala za odgovore.

Ninica -> RE: Pomoč,plodovnica! (23.4.2006 13:21:03)

Lahko, da imaš tak voden izcedek (ker jaz sem imela tudi takega), malo še počakaj, če ti bo pa še naprej teklo pa kar pojdi!
Jaz sem si kupila v sanolaborju tester za odtekanje plodovnice...vedno sem mislila da je to zdaj to...Rodila sem čez rok, paše mehur so mi mogli predreti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lara28 -> RE: Pomoč,plodovnica! (23.4.2006 13:29:09)

Lenika, jaz imam take pojave že kar nekaj časa - pa gre baje samo za izcedek. Ampak steče res  samo  toliko, da so hlačke mokre.
Če pa ti je kar nekaj steklo, potem.... Mogoče še malo počakaj, če je to to, bo prej ko slej še priteklo, potem pa gas v porodnišnico.
Upam, da bo vse OK!!

Nataša31 -> RE: Pomoč,plodovnica! (23.4.2006 15:33:16)

Ojla!

Jest ti predlagam obisk porodnišnice, zakaj pa plačujemo zdravstvo...
lp
Taška

bena -> RE: Pomoč,plodovnica! (23.4.2006 20:22:40)

Priporočam ti, da se greš pokazat v porodnišnico. Ni nujno, da plodovnica odteče naenkrat, saj lahko uhaja tudi po kapljicah. Glede na to, da si blizu PDP bi tista zelenkasta sluz lahko bila tudi mekonij, saj se nekateri novorejenčki pokakajo že v maternici in je v tem primeru plodovnica zelenkaste barve.

Stran: [1]