|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehlad ali viroza!?
23.4.2006 9:58:58   
Liona
Ojla punce,

v petek sem izvedela, da sem noseča user posted image . Jupi. Že v četrtek me je začelo pečt v prsih, lotil se me je dražeč kašelj. Tablet ne upam vzet nobenih, le zvečer lekadol zaradi zvišane temperature (včeraj je bila 37.5). Pijem čajčke, limone, med... Sicer ne vem, zakaj se počutim totalno izmozgano. Zdi se mi, da imam temperaturo izredno visoko, ko pa sem zjutraj merila je ni bilo. Mišice v nogah so težke, zaspanost... Koliko je tale prehlad lahko nevaren za mojo 3-4 tedne staro pikico? Res me skrbi. Ampak narediti ne morem nič.

Zaspan pozdravček vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehlad ali viroza!?
23.4.2006 11:04:18   
mika
Iskrene čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image .  Za povišano temperaturo lahko vzameš  katerikoli Lekadol. Meni je g rekla, da je ta edini, za katerega vedo, da ne škoduje user posted image .

Želim ti lepo nosečnost.

Mika

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2006 13:07:28   
Bubamaraa
Najprej čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image ....Lekadol lahko vzameš do 5x na dan....Je resnično edini tablet, ki ne vpliva na nosečnost....  

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2006 13:35:10   
Lara28
Liona, čestitke!user posted image
Jaz sem imela podobno situacijo ene tri dni, preden sem naredila test. Ker nisem niti pričakovala, da sem noseča, sem vzela en Panadol extra. Istočasno sem opazila, da me bolijo prsa in da bi že počasi morala dobiti menstruacijo, zato potem raje nisem več vzela nobenih tablet, sem pa jedla sirup in septolete, kar sem kasneje ugotovila, tudi ni priporočljivo.
Skratka, čez dva dni je bil test pozitiven, sedaj pa sem v 36. tednu in z našim user posted image  je vse ok.  Tako da se nič ne sekiraj. Kak lekadol lahko vzameš, ostalo pa poskusi s kakšnimi naravnimi domačimi zdravili.
Čim lepšo nosečnost ti želim!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2006 14:48:27   
hubi
Brez problema lahko jemlješ Hiconcil (antibiotik), ki pa ti ga lahko predpiše zdravnik. Če boš preveč boga, se pojdi kar pokazat.  Jaz sem ga jedla dvakrat, enkrat sem ga dobila tudi v porodnišnici, zadnjo tableto sem vzela še pol ure pred cr. user posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?