trese se (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Anonimen -> trese se (22.4.2006 22:56:14)

Mene pri mojem 17mesečnemu otroku nekaj resno skrbi in me zanima laično mnenje. Skoraj vedno, ko se zbudi, se trese. Kaj bi to lahko pomenilo? A bi mogoče morala biti na kaj bolj pozorna?
Srčno upam, da to ni nič hudega.

Anonimen -> RE: trese se (22.4.2006 22:59:05)

Čisto laično, res, tudi sama opažam zadnje leto, da se včasih po popoldanskem počitku tresem, malo, največ pol minute, na zunaj se ne vidi, znotraj pa drhtim.

Divja vijolica -> RE: trese se (23.4.2006 0:12:54)

Ja enako, star je 16 mesecev. Jaz mislim, da ga pač zebe, in traja nekaj časa da se telo ogreje.

Anonimen -> RE: trese se (23.4.2006 9:00:57)

Prvič slišim, mene bi skrbelo in bi povedala pediatrinji.

srki -> RE: trese se (23.4.2006 11:02:40)

Tudi jaz to prvič slišim, če bi bil star par mesecev, bi še nekako razumela, zdaj pa bi tudi jaz na tvojem mestu vprašala pediatrinjo. Upam, da ni nič narobe.

Anonimen -> RE: trese se (23.4.2006 11:15:12)

moja pa rata vijolčna v usta in roke..js mislm da jih zebe. mene tut zna zebst tut po pol ure in se kr tresem če spim kdaj popoldne

Anonimen -> RE: trese se (23.4.2006 14:13:11)

Tudi jaz to prvič slišim, če bi bil star par mesecev, bi še nekako razumela, zdaj pa bi tudi jaz na tvojem mestu vprašala pediatrinjo. Upam, da ni nič narobe.

Ja, pa vedno, ko imamo pregled, pozabim. Pa si rečem, da bom naslednič. Skrbi me zato, ker se mi ne zdi, da je to od mraza, pač se zelo bojim, da ne kaže nevroloških motenj. Ja, in me ponovno grabi panika.

Anonimen -> RE: trese se (23.4.2006 14:29:47)

A pa se sam zbudi, a ga ti zbudiš? Ker Tibor včasih ponoči, ko kaj sanja in grem k njemu, se niti ne zbudi, pa se tudi kar nekako trese. Ampak to se dogaja v spanju, ko ni zbujen. Mogoče tvoj otrok tudi še ni popolnoma prebujen.

firbcna -> RE: trese se (23.4.2006 19:38:12)

Lara, mene bi malo zaskrbelo to pomodrenje ustnic in rok. Jaz mislim, da bi tudi ti morala povedat pediatriji za to. Pomanjkanje kisika? 

Stran: [1]