|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS in rezultati
22.4.2006 15:53:46   
Špela
Prosim če mi kakšnalahko malo pomaga, zanima me kakšna je možnost za DS če je rezultat 1:5170? Je to veliko, srednje?
NS je 2,2. Kaj pa je  s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS in rezultati
22.4.2006 16:02:29   
sazi
2,2 mm - to je pri različnih starostih nosečnice in zarodka lahko čisto različno tveganje. 1:5170 ni slab rezultat. Zelo mlade nosečnice imajo ponavadi večje razmerje. Jaz bi bila s tem rezultatom zadovoljna. Ampak toliko o NS pa veš, da je to le presejalni test in ni 100%?
To razmerje ti pove, da če bi bilo 5170 toliko starih nosečnic,kot si ti in s takim zarodkom, kot je tvoj, bi 1 imel DS, ostali pa ne.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
22.4.2006 16:13:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2006 20:27:08   
bena
Mislim, da je to ful dobro razmerje. Jaz sem imela 1:2170, pa je z našim sončkom vse o.k. Alarmantno je šele pri 1:300. Torej, nič ne skrbi, pa uživaj v pričakovanju in misli pozitivno.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2006 7:25:37   
dory
Tud pr nas smo mel 2,2 NS pa me je kr mal skrbel...z razliko,da sem bla par let starejs k ti...tako,da se na tvojem mestu ne bi sekirala...

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2006 8:45:59   
pupika
Kako pa je lahko to odvisno tudi od dolžine stegnenice?

Kakšna naj bi bila stegnenica da je rezultat ugoden, večji ali manjši.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2006 21:36:22   
Anonimen
Kratka stegnenica lahko kaže na DS, vendar samo ob prisotnih ostalih znakih, ki kažejo na DS (odsotnost nosne kosti...). Če je razmerje ok, in vratna guba pod 2,5 mm (ali pod 2,8 mmuser posted image - ne vem točno) ter nosna kost prisotna je lahko stegnenica kratka pa to ne gre za DS.
Koliko pa je normalna dolžina stegnenice pri 11.,12. tednih pa ne vem. Pa niti se nima smisla s tem obremenjevati.

< Sporočilo je popravil caffee -- 24.4.2006 21:37:58 >

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2006 16:06:48   
severnica77
Meni pa so namerili NS 1,9 verjetnost pa na 1:2921

Pregled pa  je bil opravljen pri točno 13t trajajoči user posted image . Stara sem 28 let in 10 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2006 7:39:53   
Aja1
Jaz sem imela tveganje 1:3919, in NS 1,5 pri 12t.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2006 10:59:10   
maya28
jaz sem pa imela 1:124, NS 2,7...rizik je bil res slab, ker sem tudi že bolj med starimi mamicami(28)....potem sem naredila še DHT in se je rizik znižal na 1:883...vseeno sem se odločila za AC, ki je pokazalo da je vse OK.
Mislim, da je tvoij izvid odličen, še posebej če je vidna nosna kost:)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2006 15:26:53   
severnica77
Ali je lahko izmera NS drugačna, če se nuhalno dela pri 11 tednih od tiste, ki bi jo delali pri 14 tednih?

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 12.6.2006 15:28:19 >

(odgovor članu maya28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2006 11:57:08   
maya28
Absolutno! Da je izvid NS čim bolj realen mora bit plod čim bolj blizu 12t-to je nekje idealno....To je pa težko vedeti, ker večina ne ve za debela, ker se ni še " raztegnila"....To ne govorim na pamet, ampak sem o tem vprašala zdravnico na pregledu AC....Zato se pogosto zgodi, da so punce ki so šle v razmiku enega tedna na dve NS imele zelo različne izvide....lahko pa pokaže lažen izvid, če je plod že starejši, je pa še vedno v priporočeni velikosti (npr. starejši plod, ki je manjši)...itd...možnosti je kar nekaj.....

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?