mml -> RE: DR. ŠAJINA (23.4.2006 23:34:07)
|
Jaz sem z dr. Šajino zelo zadovoljna, je tudi sicer moja izbrana ginekologinja in vodila me je tudi skozi vso nosečnost. Kar se tiče pregledov v nosečnosti jih ona ne izvaja pri vsakem pregledu, ampak samo če se ji zdi, da je kaj narobe ali ji poveš, da imaš kakšne težave. Mene je do PDP pregledala samo enkrat, ko sem ji rekla, da imam občutek tiščanja navzodl (tam nekje v 15. tednu). Na UZ v principu ni zelo zgovorna, ampak če jo kaj vprašaš, ti pa vse lepo razloži in nikol nisem imela občutka, da se ji kam mudi. Kar se pa tiče čakanja...ja no to je pa že druga pesem, ki pa ni odvisna samo od nje, ampak od celotne organizacije v KC, ki predvideva, da so lahko zdravniki v istem trenutku na dveh, če ne celo na treh koncih hkrati. Jaz sem se s tem kar sprijaznila in vedno dodala 2 uri zraven k tisti uri, ko sem bila naročena...tako da si pač vzameš sabo kaj za brat. Tako da ti svetujem, da jo po končanem UZ kar lepo vprašaš, kar te zanima in sem prepričana, da ti bo lep razložila in odgovorila
|
|
|
|