DR. ŠAJINA (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> DR. ŠAJINA (22.4.2006 9:54:06)

Ali ima katera izkušnje z gin.dr.Barbaro Šajina iz KC?

lana38 -> RE: DR. ŠAJINA (22.4.2006 11:57:02)

Ne vem, na kakšne izkušnje misliš. Meni je dr. Šajina dvakrat delala UZ. Pa tudi nesrečno prekinitev nosečnosti v 20. tednu mi je ona sprožila. Se mi je zdela kar OK.
LP

Anonimen -> RE: DR. ŠAJINA (22.4.2006 16:07:41)

Žal mi je za tvojo prekinitev nosečnosti tudi sama sem imela isto v 10.ted.Sedaj sem v 31.ted.vendar naša pupa zaostaja v rasti zato so me napotili v LJ.Pri tej gin.pa sem dobila občutek da sem samo številka.Včeraj sem bila pri njej na UZ imela sem uro ob 11h pa sem prišla na vrsto sele ob15h.K njej hodim 1mesec pa me ni se niti enkrat pregledala tako da sem klicala svojo gin.in prosila za pregled.V LJ. hodim vsake 2-3dni iz Celja pa se nikoli nisem bila na vrsti ob uri.Včeraj ko sem bila zadnja na vrsti sem jo hotela vprašati določene stvari pa je kar gledala na uro češ da se ji mudi.Ne vem deluje mi tak zmedeno ker je pozabila za kateri dan me je naročila.Mogoče sem dobila narobe vtis o njej.

ma19teja -> RE: DR. ŠAJINA (22.4.2006 21:28:44)

Živjo!

Žal imam tudi jaz podobne "izkušnje" z njo. Sicer sem bila samo na nuhalni svetlini pri njej (ordinacija dr. Pušenjaka) in mi res ni delovala kaj prijetno, zainteresirano... zgolj samo cifra.  Ala gremo naprej... tko, da če imaš možnost zamenjaj.

Držim pesti za vašo pikico. Jaz sem pa v 27 t in zaenkrat nam kaže vse lepo in prav. Moramo biti optimisti, a ne!

Lp, Mateja

KODA -> RE: DR. ŠAJINA (22.4.2006 21:30:36)

Meni je tadrugič delala NS.Meni je zelo vredu.Pa med nosečnostjo sem bila še nekajkrat pregledana pri njej(UZ),pa sem bila zadovoljna.

lana38 -> RE: DR. ŠAJINA (23.4.2006 9:19:24)

V LJ nikoli ne prideš na vrsto ob uri. Ko sem bila na AC, sem bila naročena ob 8 in 15, pa je bila AC šele ob 9 in 30. Drugič sem prišla ob 8 in 30, ker ni bil  v redu izvid AC, pa sem prišla na vrsto ob 10. Komisija za prekinitev nosečnosti bi naj bila ob 10, pa je bila šele ob 15 in 30. Na UZ, ki bi ga naj opravila pred zasedanjem komisije sem čakala od 10 do 12 in 30. Kadar si naročen v LJ, moraš vedno računati na 2 do 3 ure čakanja. Dr. Šajina me je pregledovala, ko sem bila hospitalizirana, tako da je mogoče zato imela več časa. Se mi ni zdelo, da bi se ji kam mudilo. Možno pa je, da nisem ravno opazila realno njenega odnosa do pacientov, ker sem pač bila v zelo slabem psihičnem stanju ob vsem tem, kar me je doletelo.
LP

Anonimen -> RE: DR. ŠAJINA (23.4.2006 17:50:19)

Punce hvala vam za odgovore.Bom videla kako se bo obnašala gin. na naslednjem UZ.ce ne bom zadovoljna jo bom zamenjala.Lana38 tebi pa želim ćimprejšnje okrevanje in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image].Sama sem bila po splavu cel mesec na bolniški,ker imam v službi opravka z strankami in denarjem.Psihično sem bila na čisti nuli in sem zanemarila družino ki mi je ves čas stala ob strani.Najbolj je trpel sin pa čeprav je imel takrat samo 12let je imel tako razumevanje da se še danes čudim.Tudi sedaj ko bomo imeli še enega člana mislim da te izgube ne bom nikoli prebolela.

mml -> RE: DR. ŠAJINA (23.4.2006 23:34:07)

Jaz sem z dr. Šajino zelo zadovoljna, je tudi sicer moja izbrana ginekologinja in vodila me je tudi skozi vso nosečnost. Kar se tiče pregledov v nosečnosti jih ona ne izvaja pri vsakem pregledu, ampak samo če se ji zdi, da je kaj narobe ali ji poveš, da imaš kakšne težave. Mene je do PDP pregledala samo enkrat, ko sem ji rekla, da imam občutek tiščanja navzodl (tam nekje v 15. tednu).
Na UZ v principu ni zelo zgovorna, ampak če jo kaj vprašaš, ti pa vse lepo razloži in nikol nisem imela občutka, da se ji kam mudi. Kar se pa tiče čakanja...ja no to je pa že druga pesem, ki pa ni odvisna samo od nje, ampak od celotne organizacije v KC, ki predvideva, da so lahko zdravniki v istem trenutku na dveh, če ne celo na treh koncih hkrati. Jaz sem se s tem kar sprijaznila in vedno dodala 2 uri zraven k tisti uri, ko sem bila naročena...tako da si pač vzameš sabo kaj za brat.
Tako da ti svetujem, da jo po končanem UZ kar lepo vprašaš, kar te zanima in sem prepričana, da ti bo lep razložila in odgovorila

Stran: [1]