Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NČ NAU, V SREDO PONOVI VAJO 24.4.2006 12:56:03
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja. A ne bi mela rajs majsko dete...vec bikci prve dekade so tanajbl trmasti in tanajmn ubogajo drzim pesti za sredo ne...sej bo Prva dekada bikcov se je že začela Vse majčice, ki prehitevajo po desni, so jih fasale ... Jaz tiščim noge do druge dekade - menda so za 0,05% boljši, kar se trme tiče
|
|
RE: NČ NAU, V SREDO PONOVI VAJO 24.4.2006 13:09:01
|
|
|
|
soncece24
|
Eh, lara,škoda bo pa v sredo, proti naravi ne moreš nič
|
|
RE: NČ NAU, V SREDO PONOVI VAJO 24.4.2006 13:18:33
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs IZVIRNO SPOROČILO: teja. A ne bi mela rajs majsko dete...vec bikci prve dekade so tanajbl trmasti in tanajmn ubogajo drzim pesti za sredo ne...sej bo Prva dekada bikcov se je že začela Vse majčice, ki prehitevajo po desni, so jih fasale ... Jaz tiščim noge do druge dekade - menda so za 0,05% boljši, kar se trme tiče pametno...se mal tisci noge skup, se bolj izplaca...jst se ze dve leti borim z bikcem prve dekade
|
|
|
|
Lara, si še v enem kosu? 26.4.2006 12:39:47
|
|
|
|
soncece24
|
So te dali danes rodit al ja? Držim pesti!
|
|
evo me še zmeri tuki smradm :) 26.4.2006 20:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
nč še nau..kontrola v soboto. sem pa mislna da bom dons rodila tm v čakalnci ****o mast. ob pol 10h sem mela uro pa sem bla v bolnci mal pred deveto da bi v miru šla prej na ctg. no da sem vse zrihtala je bla pa ura pol dveh s tem da sme bla pol ure na ctgju ostalo pa po čakalnici! matr vola!
|
|
|
|
RE: evo me še zmeri tuki smradm :) 26.4.2006 21:00:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Lara, sem te danes videla na Gibi gibu. Ti še ne boš prav kmalu rodila, imaš trebuh še čisto v višavah.
|
|
|
|
RE: evo me še zmeri tuki smradm :) 27.4.2006 17:55:10
|
|
|
|
spacey
|
Mi tut držimo pesti, da bo čim prej in vse dobro.
|
|
RE: evo me še zmeri tuki smradm :) 27.4.2006 19:36:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ne splišni nč ni trebuh v višavah. tamu je že od začetka bl nizk zdej je pa že čist dol. še dohtar je reku u a tale pa že mal dol prtiska a? :) ma nej že do konca prtisne madona :))
|
|
|
|
v torek ponovi vajo :)) 29.4.2006 12:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ah ja..no dons sem bla že v tretjo na ctgju in pregledu pa še kr nič. no sej rok mam šele v tork...bo že, not nau ustov :) me pa zanima kokrat so vs tkole pregledval predn ste rodile?
|
|
|
|
RE: v torek ponovi vajo :)) 29.4.2006 12:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
LAra, jst mislim, da je najbolje, da rodiš na rok . Ne vem, zakaj bi si želela prej, če je pa za otročka najbolje, da je 40 tednov v trebuščku .(če je seveda vse ok) Jaz nisem imela nobenih pregledov pred rokom, tako kot berem, da jih imate sedaj nosečnice. Imela sem običajen pregled 14 dni pred rokom in naročen prvi CTG točno na rok. Tako je tudi bilo...rodila sem točno na rok. Po moje boš ti lepo kar v torek rodila....
|
|
|
|
RE: v torek ponovi vajo :)) 29.4.2006 12:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej js tut ne vem zakaj zdej tolk prej dajejo nosečnice na te preglede da si pol že vs živčen. zdej vrjetno zato k so ti prazniki vmes al kaj? tut pri prvi so me dal že 3 dni pred rokom na amnio ker je bil pol vikend vmes. sam sem potem 2 dni čez rok namest na amnio šla na jesenice na pregled pa so me not obdržal. zdej pa trapam že od več kot en teden pred rokom. ma solit vse skup!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?