violinski -> RE: 9 mesečnik+problem (20.4.2006 20:52:42)
|
8,5 mesecev, isti problem. Zaenkrat se vsaj enkrat na dan udari, ko ga v posteljici spodnese. Sem že skoraj imuna, vsaj do takrat, ko zajoka. Zadnjič je 'grizel' zgornjo prečko od posteljne ograje, pa mu je med pokončnimi palicami spodrsovalo dol z roba jogija tako, da so noge lezle med palicami ven. Še dobro, da me je ta-velika piška opozorila na to, da sem ga popravila. Obležat pa tudi že nekaj večerov zapored 'ne more' - res, čim ga poležem, se čisto po inerciji obrne in postavi najprej na kolena, potem na dlani in stopala, potem pa se nečesa oprime in vstane. Preko dneva sem se navadila, da zaspi v ležalniku in ga potem prestavim, zvečer ga pa včasih kako minuto uspavam v naročju ali pa mu dam večerno flašo mleka (1 dcl, toliko da se pomiri, ker predtem že pojé kašico) in ga potem lahko čisto omaganega odložim. Po novem ju moram dajat ločeno spat - najprej njega, malega, šele potem gre spat tudi punčka, sicer, če sta oba budna, divjata po posteljah še vsaj eno uro, midva se pa jeziva [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|