Ovnica78 -> Vneta očka??? (20.4.2006 13:33:27)
|
Sinček star tri mesece in pol in ima že zelo dolgo vneto očko. Pravzaprav se je začelo, kar malo po tem, ko smo prišli iz bolnice. Na začetku nismo dobili nič za očko, so mi rekli, da mu naj kar svoje mleko stiskam vanj, pa spiram s kamilicami, vendar ni nič pomagalo. Prejšni teden sva imela posvetovalnico in sva dobila kapljice geokorton (3x na dan po eno kapljico). Kapljice sem mu dajala 4 dni, več menda ni dobro, saj na kapljicah piše, da niso najbolj primerne za otroke, pa mu ni nič kaj pomagalo. Zato sem ga danes še enkrat peljala k njegovi pediatrinji, ki pa mi je rekla, da gre verjetno za zamašene solzne kanale in da naj grem k okolistu. Klicala sem okolista, pa mi je sestra tudi rekla, da gre verjetno za zamašene solzne kanale, ki pa jih sčistijo šele po 6 mesecih. Rekla je, da mu naj kar kapljice dajem. Pa sem rekla, da mi je dala njegova pediatrinja takšne, ki sploh niso primerne za otroke. In me je sedaj naročila na pregled naslednji petek. Bomo videli kaj bo rekel okolist. Me pa zanima, če so kateremu od vaših malčkov kdaj čistili solzne kanale in kako to izgleda. Ali se lahko to kako samo popravi, ne da bi bilo treba na čiščenje? Katere kapljice ste ve dobile, če je imel vaš malček vnete očke? Zelo me skrbi, saj malemu nonstop teče iz očke in mu jo moram brisati. Z očmi vendarle ni hec. Hvala lepa za vaše oddgovore!
|
|
|
|