|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   močan prehlad
20.4.2006 11:16:07   
ljubezniva
zanima me kaj lahko vzamem proti prehladu, sem pa v drugem mesecu...
a sploh kapljice za nos lahko vzamem??? kaj pa kakšno drugo zdravilo proti vročini...
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: močan prehlad
20.4.2006 11:18:16   
Anonimen
Kokr vem si lahko le Lekadol privoščiš.Zakaj pa ne bi vprašala zdravnika?
Nos si pa lahko odmašiš z v lekarni kupljenim sprejem Aquamaris-čisto naravni proizvod.morska voda.

(odgovor članu ljubezniva)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2006 11:28:25   
milla
Jaz sem po nasvetu zdravnice jemala Lekadol in pila domače čaje iz zelišč. Priporočala mi je tudi kapljice Aquamaris, kot ti je že svetovala neva6.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2006 13:20:02   
puncica
Mogoče čaj pa med noter če te grl boli pa granobil, pa slezov sirup, pa ta aquamaris-slana voda, kot so rekle punce in itak lekadol, sam ne lekadol c. Ja pa kalcijeve tablete s c vitaminom tud menda lahko piješ, pa s tem dobiš še kalci in c vitamin. Pozdravi seuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu ljubezniva)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2006 22:58:13   
KODA
Lekadol proti vročini in Panthol tablete za boleče grlo.Pa še kakšne vitaminčke.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?