Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obutev za prehodno obdobje 20.4.2006 10:17:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je dež , mokro in blatno, potem kar škorenjčke. Ima Puma copatke in pa ene od Fischer Preisa, samo so za v suho vreme. Cicibanove jesensko-pomladne so mu ravno zdaj postale pretesne, tako da tudi jaz razmišljam o čeveljčkih, ki bi bili tudi za mokro vreme in ne bi premočili. Mogočr kar kakšne supergice, samo mu tok hitro noga zašvica. Bom tud jaz morala malo po trgovinah pogledat.
|
|
|
|
RE: Obutev za prehodno obdobje 20.4.2006 10:28:52
|
|
|
|
asso
|
Jaz sem glih gledala in vse te zaprte se mi zdijo pretople. Saj za mojo, ki ima non stop vrele noge. Za sedaj sem ji kupila ene tipo supergice od Fisher Preisa, ki imajo malo luknjice pri strani in še te so skoraj pretople. Študirala sem tudi, da ji bi kupila zraven še ene čeveljčke, ampak vsak dan bolj prihajam do zaključka, da skoraj nima smisla. Da je skoraj najboljše kupiti že sedaj bolj odprte čevlje in kljub malo gršemu izgledu obuti nogavice. Ker mislim, da bo čez noč toplo in ji bo v prehodnih čevljih prevroče. Namreč jaz nosim že zaprte "natikače" brez nogavic - zjutraj. Čez dan ko je sonce, pa za doma obujem kar japonke, ker mi noge vedno "kuhajo" in mislim, da moja tamala ni daleč od mene...
|
|
RE: Obutev za prehodno obdobje 20.4.2006 12:18:01
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz kupim vedno 2 para tenisk. Ene za doma, druge pa za šolo, oz, če kam gremo. Se obnese.
|
|
RE: Obutev za prehodno obdobje 20.4.2006 14:38:07
|
|
|
|
viv_
|
Cicibanke softy, pa supergice.
|
|
|
|
RE: Obutev za prehodno obdobje 20.4.2006 23:15:52
|
|
|
|
frutka_
|
Tenisice Nike-ce, ko bo še topleje pa bo imel FP čeveljce, pol-odprte
|
|
|
|
RE: Obutev za prehodno obdobje 21.4.2006 8:32:46
|
|
|
|
polona2
|
Allstarke, za superge se še odločam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?