Anonimen -> RE: Pomoč- NUJNO (20.4.2006 12:04:25)
|
Pozdravljene! Se opravičujem, ker sem napisala tako dvoumno. Kapljice so bile v obliki praha, ki je potekel leta 2004. Lekarnarka je dodala le prečiščeno vodo. Drugače te kapljice oz. prašek dela Pliva LJ. In kaj sem uredila danes. Od vodje lekarne sva morala izvleči besedico oprostite. Nato sva sama morala zahtevati denar, ki sva ga plačala za kaplice. Nakar nama odgovori, da to ni v njeni pristojnosti. Pa sva rekla, da bova pač morala naprej je rekla, potem vam bom pač vrnila denar oz. vam bom dala nove kapljice, katerih sploh več ne potrebujeva, saj smo jih morali uporabljati samo 5 dni. Denarja seveda nisva vzela, šla na tržni inšpektorat, od tam na zdravstvenega, tam so naju napotili na zdr. inšpektorat LJ, oni so naju usmerli na farmacevtsko zbornico od tam pa na predcednico farmacije, ki danes ni dosegljiva. Pravzaprav te samo pošiljajo in nihče nima nič s tem. Tako da pravzaprav sploh ne vem na koga naj se še obrnem. Zato vse mamice: Vedno preglejte rok uporabe, da ne boste v takem strahu, kot sem zdaj jaz. Spet me je izučilo, da dandanes res več ne zaupam nikomur. In še zdaj mi ni jasno, kako so lahko spregledali datum glede na to, da nama je zatrjevala, da se zdravila nevem kolikokrat kontrolirajo. Pa še to je rekla: Morda je zdravilo prinesel kdo od zunaj?! Torej kateri izmed zaposlenih?! Halo?! Imela je še par takih izjav, pa vas ne bom več obremenjevala! Hvala vsem za pomoč in tolažbo, da bo z najinim pikecom bilo vse vredu! LP
|
|
|
|