|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spet nebesna znamenja...
19.4.2006 13:42:17   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Ni - pa a ti si čarovnica al kuga?
Se te bom še bala.

Aja nadaljevanje sledi....ko..... 

Ne, sam nek preblisk sem dobila da je Dolenjc. Ne vem zakaj...pojma nimam... user posted image  user posted image  Če pa še to drži...pol bom pa že sama začela razmišljat u to smer.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.4.2006 13:46:19   
Anonimen

Zdej me je pa strah ratalo....

Je dolenjc - no rojen tuki ampak je ...

"smajli, ki se trese"

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
19.4.2006 13:51:05   
hati
O ti mater.... user posted image  user posted image  user posted image  No sej bom pridna, ne bom nč čarala, obljubim. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.4.2006 13:52:15   
Anonimen
Ti kar čari, če bo kej lepga, pa sploh user posted image

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
19.4.2006 13:55:48   
hati
Ja sej enkrat sem se že lotila. Sam se mi ni dalo študirat vseh teh čira-čara knjig, so predebele user posted image user posted image user posted image

Enkrat sem bla na eni skupinski bioenergetski seansi, pa me je un bioenergetik ven zapodu, da ga motim, ker imam preveč energije. Tko da, evo potenciali so, zdej jih treba sam še razvit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.4.2006 13:58:05   
Anonimen
aja viv, sori k smo ti zasvinjale temo.

Hati, ti pa kr bukle u roko...user posted image

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
19.4.2006 14:03:45   
teira
Ej hati fenomen user posted image .

Kaj te lahko še zmotim za Bik in Lev kombinacijo?!
Namreč to sva jaz in mojuser posted image  in se kar dobro štekava. Mi lahko poveš kaj več?

Hvala, hvala, hvala in  kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.4.2006 14:04:28   
hati
ja viv, ekskjuzas....sam nekako, kjer se s pikcom srečava...tm temo zasvinjava...sej se bova naučile zasebna sporočila uporabljat...obljubim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.4.2006 14:06:51   
hati
Teira.... ne znam jaz vsega tega imam pa napisano, ker sem malo ''horoskop manijak'' po novem... Izvoli, še kar te zanima.

BIK : LEV
To je zveza obojestranskega občudovanja in razumevanja, velike vdanosti in na trenutke tudi posesivnosti. Bik potrebuje naklonjenost in ljubezen, lev pa hoče biti oboževan in občudovan. Druži ju tudi želja po udobju in statusu pred drugimi ljudmi. Za uspešno zvezo se morata truditi razumeti in sprejemati različne značajske poteze partnerja. Pogostokrat se jima ne bo uspelo strinjati, vendar bodo konflikti hitro rešeni, dokler bosta prepričana o pomembnosti svoje zveze. Ne zaupata spremembam, življenje imata raje umirjeno in ustaljeno. Oba imata zelo močne osebnosti in noben znak ne bo prevladoval pred drugim, ne glede na to, kaj stori.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.4.2006 14:17:33   
teira
hvalaaaaaa user posted image

torej sva dober par user posted image  zdaj je potrjeno še z zvezdami.

čau, čau Teira

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.4.2006 15:40:22   
Jančika_
Viv, jaz sem škorpijon, podznak tehtnica, moj mož pa je tehtnica, podznak škorpijon. Poleg tega je moj Mars na njegovi Veneriuser posted image (ali obratno, ne najdem zdajle karte). No, kakorkoli, men se zdi, da sva oba prav fajnuser posted image .

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.4.2006 18:00:59   
Anonimen
Jaz tehtnica.
Moj prvi mož - oven.
Ločitev user posted image

Jaz še zmeri - tehtnica.
Moj drugi mož - bik

Pa imam spet desca z rogovi user posted image  pa se kar obnese....jaz njega sekiram, on pa mirno to prenaša user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
19.4.2006 18:34:29   
Gina
Človek ima v svojem horoskopu 10 planetov, sonce je samo en od njih. Zato težko posplošujemo, ker nihče ne ve, kaj vse ima drugi zraven osnovnega (sonca). Ascendent v bistvu sploh ni tako zelo pomemben, kaže samo na naučene lastnosti in pridobljene z vzgojo, pa nič drugega. Mnogo bolj je važno, kateri planeti so na kakšnih pozicijah v kakšnih hišah.

Načeloma se pa ne morem strinjat z veliko napisanega, pa oprosti hati, ampak izkušnje mi kažejo drugače, pa sem se še kar nekaj ukvarjala z natalnimi horoskopi, čeprav se mi ne ljubi več.

Tehtnica in tehtnica skupaj se sicer od daleč lepo gledata, ampak dolgoročno se pobijeta, ker je vsaka tehtnica tiha voda, ki bregove dere. Vedno gre za svoj prav čez vse, kar je na poti. potiho sicer, ampak do cilja brez zadržkov. Zato se dve taki enaki duši ne moreta čisto najti, ker ju motijo lastne reči, ki jih na sebi ne marata, ko jih gledata kot špegu. Je pa res, da na nekaterih področjih super funkcionirajo vage na kupu - estetika, natančnost, odprtost za marsikaj, družabnost...to jim je vse fajn.

Biki so meni čisto nekomplicirana bitja, nekomu drugemu pa so groza in strah. Res so posestniški in res so prizemljeni, ampak krasni frendi in še nekaj - v resnici sploh niso hudo trmasti. So, za tiste reči, ki jim res pomenijo ogromno, sicer pa sprejmejo mirno tvoj ne. Edino hitrost jim pa ni vrlina.

Aja, tehtnice in ovni imajo skupno to, da vse zanima ogromno stvari. Samo tehtnica bo v taki vezi najverjetneje ovna pripeljala na rob živčnega zloma in obratno. Kakor imajo oboji zelo veliko novih idej, pa so oboji zelo družabni, pa hoče tehtnica svoj red in vse vedeti naprej, planirati, oven pa je človek impulzov in malo kolerika, pa vse dela kampanjsko, razloži pa ne vse zelo lepo, tehtnici pa ni to ravno fajn. Še huje je, če je ona oven in on tehtnica. Kakor se imata ta dva rada, se istočasno mislita "zadavit". Tehtnica ne popusti, oven pa dobi dolgoročno občutek, da je vse po njeno.

Škorpion in tehtnica ni tako zanič kombinacija, ker tehtnica naredi točno tisto, kar škorpion rabi (ker škorpion ceni njene usluge) in obratno. Škorpion je zelo čustven in nudi tehtnici na tem področju varnost. V bistvu se dopolnjujeta na marsikaterem področju. Nevarno je le takrat, kadar imata čisto različne interese. Oba sta ravno prav posestniška, da en drugega to ne moti. Po drugi strani pa škorpion pusti vagi svoj čas, ki ga rabi zase ponavadi. Tehtnica sicer naredi čisto vse za svojega partnerja in škorpionu niti ne zameri skoraj nič, ker občuduje njegovo pamet in obratno. Oba potujeta skozi življenje z istim ritmom in rada planirata. Edini problem nastane, kadar se njuni interesi čisto križajo....takrat pa noben ne zna popustit.

V bistvu sploh ne vem, viv, kaj si hotela vprašat. Kako gre bik z ovnom skupaj ali kaj? Ali si hotela vprašat, kateri znak je bolj fajn? V bistvu je vseeno, vsi znaki so fajn, samo z nekaterimi gremo bolje skupaj, z nekaterimi pa malo manj. Pa odvisno je od vseh planetov, ne le od sonca. Če pa sprašuješ za starše in otroke, pa ti moram povedat, da če gledaš natalno karto staršev in otrok, da imajo vedno, ampak vedno mnogo stvari skupnih, ne glede na to, kateri znak so....imajo pa mogoče podobne tipe planetov v podobnih hišah ali kaj takega. Saj ne more biti drugače....če je npr. starš delal napake v zakonu, ima otrok tudi karmo tam....piše že v horoskopu...user posted image user posted image , če je npr. en straš zelo ambiciozen, bo zihr vsaj kakšen od otrok to podedoval, mora imeti nekaj na zadnjem kvartu karte od planetov....in v tem smislu naprej...
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.4.2006 19:07:15   
artista7
Gina, jaz bi pa vseeno rada tebe nekaj vprašala (ali pa hati): sem bik, podznak rak, luna v škorpijonu.. hmm?
kako s škorpijonom in kako z rakom? Samo to bi me rahlo zanimalouser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.4.2006 20:20:10   
Gina
Artista -V bistvu imam zelo skope podatke, ampak načeloma moraš biti ti ena delovna bikica, glede na to, da moraš imeti bikca nekje na vrhu karte. Pa čustvena tudi. Najbrž se v familiji vedeš čisto drugače, kot pri ostalih področjih funkcioniranja, sklepam, glede na položaj lune na družini. Malo si posestniška, zaščitniška, dovolj prizemljena, ampak človek te lahko čisto okrog obrne, če ti le nudi dovolj ljubezni.
Načeloma se biki in škorpioni privlačijo predvsem po čustveni plati. Oboji so izredno strastni in obojim veliko pomeni, da se posvetijo en drugemu. Škorpion je ravno dovolj egoističen znak, da bikici paše, ker jo zna škorpion po eni strani po rokah nosit, po drugi pa mu veliko pomeni, ker so bikice sposobne ženske in veliko zmorejo same, pa jim tudi kaj k riti znosijo. Vedno bo zaščitniški do nje, kar njej veliko pomeni, po drugi strani pa imajo škorpjoni svoje muhe, pa znajo biti zamerljivi, česar bikice ne zmorejo ponavadi v veliki meri. Takrat je nevarno, da bo bikica svojemu škorpionu preveč težila besedno, ker ona mora vedno vedeti pri čem je, on pa reči ne pove vedno čisto direktno, je kar malo diplomata ponavadi, razen če je dnevni škorpion, taki so pa malo kolerični, pa v tem primeru izbruhnejo. Če ne gre drugače, se on malo umakne, kadar rabi mir. Načeloma čisto ok veza, če lahko sprejmeš dejstvo, da ga ne boš vedno razumela, pa da ti mora takrat iti čez eno uho notri in čez drugo ven. Razvajal te pa bo. Pa samosvoj je tudi, zna poskrebeti zase, pa ogromno ga zanima, pa dovolj moški je, da je iz tega stališča zelo privlačen. Aja, pa naravo ima rad ponavadi, če nima kakih podvplivov zraven hudih.

Rak bi ti pasal, ker je tako mila duša in se pusti voditi, če si dovolj spreten. Ni preveč komplicirano bitje, dokler mu lepo razložiš, kaj bi rad. Bikici da dihat. Pa zelo je čustven in ponavadi prijazen. Ukvarja se z veliko rečmi, marsikaj ga zanima in marsičesa se loti. POnavadi stvari tudi izpelje do konca. Oba delujeta bolj počasi, tako da je to obema všeč, da imata reči splanirane. Nevarnost pri tej vezi je, da je znak bik tukaj lahko "močnejši" znak in da začne bikico ta veza dolgočasit. To pa je odvisno od tvojih ostalih planetov, katerih ne poznam.  Rak moški zelo zelo redko znori, če pa, je pa boljše, da ni nikogar blizu. Ponavadi pa je raje tiho in včasih se zna tudi mulit. Aja, v tej vezi je ponavadi rak zadovoljen, ker mu familija ogromno pomeni in še več to, da je bikica super gospodinja in krasna mati, rad ima, da ga postreže in zato ji vrača z razumevanjem in čustvi.

Vendar moraš vedeti, da ti zdaj pišem povsem načeloma in paušalno, ker vendarle noben rakec ali škorpion nima samo tega znaka v svojem horoskopu.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.4.2006 20:58:36   
Anonimen
Gina a pol nej se jst moje vage izogibam?
Ma neeeeeeeeeeeee.

Z bikom ni šlo, s strelcem tud ne. Matr sej če bo šlo tko naprej... bo horoskopa zmanjkalouser posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
19.4.2006 22:36:48   
Soncnica
O Gina ali Hati; prosim, prosim še zame

Dvojčica, asc. Strelec, Luna v Levu (jaz)

Strelec, asc. Riba, Luna v Devici (mojuser posted image )

zaenkrat sva še kar poročena..user posted image

hvala

Sončnica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.4.2006 8:23:45   
viv_
U mater, babe, same coprnice...

Mi smo zdej doma 3 ognjeni, kot hrvaški nogometaši "vatreni" user posted image . Jaz sem levinja, mož je oven, tamala pa strelka. Zdaj pa mulček bo ali tehtnica ali škorpijon, pa me ma firbec matra, kaj bi se nekak bolj k nam vklopilo... Itak pa, bo kar bo user posted image

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 43
20.4.2006 9:04:02   
hati
Gina, nima kaj oproščat. Sej sem rekla, da imam pač te kombinacije napisane. Pojma nima kdo jih je napisal in od kje so...pač imam jih.. Se pa ne spoznam na te zadeve v taki meri kot ti. Pač nebesna znamenja so mi zanimiva... hiš, planetov, postavitev, kart in kdo ve še česa pa nisem nikoli študirala...

pozdravček

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 44
20.4.2006 21:07:47   
Gina
Soncnica, ne jezi se name, ampak danes ne morem, sem hin. Čisto na splošno pa dvojček in strelec super skup pašeta.

Pikec, jaz sem govorila o "načeloma" znakih. Ampak en znak(sončni) je samo en od desetih, tako da.....tudi drugih 9 ima svoje kvalitete in vplivajo na človeka. Že mora biti fajn, če je s tabo tale tvojuser posted image .

Viv, vi trije imate super kombinacijo. Sami ognjeni. Vsi hitri in energični pa vsi veste, kaj bi radi. Strelci otroci so čist nekomplicirani, samo čaki, ko v puberteto pride...potem jih pa spet mine. Tehtnica bi trpela v takem tempu, kot ga imate ogenjčki, po drugi strani pa bi uživala, ker bi ji mnogo nudili in ogromno ljubezni dajali. Pa tehtnica bi vas navduševala s smislom za lepo in ker vse opazi, ampak je tako občutljive sorte, vsaj fantje. Škorpion bi prišel na svoj račun, ker bi se čustveno kar skladali, le da bi vas okrog prsta ovil vse skupaj (dolgoročno mislim).user posted image  Škorpion zna speljati reči tako mimo tebe, da še sam ne veš,kako mu je uspelo. Ampak hkrati pa bi znal zelo dobro poskrbeti zase, čeprav škorpiončki kot otroci ne zgledajo taki. Se razvijejo šele v tej smeri. Tako da...oba znaka sta ok, pa oba imata tudi svoje štose, saj veš.... bo pa definitivno drugačen od vas treh v obeh primerih. 

< Sporočilo je popravil Gina -- 20.4.2006 21:08:56 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?