suzolinka
|
Najprej lep pozdrav vsem na forumu. Sem namreč ta nova, čeprav vas pasivno spremljam že dalj časa - zato hvala vam za vse informacije. Včeraj sem delala test in poglej poglej , druga sicer bolj nežna, ampak je. Seveda smo tega zelo veseli, saj sva pridno delala na . Draga Levasi. Ravnokar sem se vrnila od zobnega kirurga, ker me je včeraj začel močno zajeb.... modrostni zob. Dal mi je datum 9.5. in ve da sem noseča. Povedal je pa nekako takole, da se operacijo vseeno izpelje, da pa je večji riziko za komplikacije (v času nosečnosti bolj krvaviš, ne sme mi dat slikat zobe, zoža se mu vrsta antibiotikov, ...). Glede na to, da imam jaz sliko izpred enega leta, je to tudi problem, ker ne vidi točno kako leži zob. Drugače sem pa jaz šla samoplačniško, ker je nuja (zob je že cel zunaj in me ovira, ko govorim, jem), čakalna doba pri temu je pa 10 mesecev (in tudi drugje je podobno). Ko sem prišla od njega domov, sem se kar , pa sem pol pomislila, da že vejo kaj delajo ... mislim, da otročku to ne more škoditi (upam vsaj!!!!). Najbolj važno je, da se jaz zdaj pomirim in odmislim vse komplikacije pa bo. Levasi upam, da sem ti kaj pomagala ... jaz sem imela eno leto napotnico v predalu,šele danes pa sem zbrala pogum, zdaj pa komaj čakam, da gre ven, da začnem uživati v nosečnosti!!!!!!! Aja, sem pa brala na dr. Pušenjakovem forumu, ko je ena spraševala, koliko rendgen škodi otroku, pa ni kompliciral. Preberi si, jaz raje nič ne rečem, ker nisem strokovnjak.
|