Naja31 -> RE: no aprilke 2005, kako? (2.6.2006 20:49:50)
|
Ojla, jaz sem že skoraj "kot nova" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Je bilo prav fajn te tri dni doma, Marko je bil pa v varstvu. Nazadnje sem toliko lenarila v nosečnosti. Marko ima št. noge 22, in ima dvoje čevljev. Ene supergice in ene bolj odprte čevlje. Samo zdaj ko je zunaj spet tok hladno samo v supergicah hodi. Sem pa tudi že jaz razmišljala kaj maj mu kupimo za poletje, ampak sem ob tej ohladitvič isto pozabila na to. Copatkov za doma smo pa nehali kupovati, ker se mi zdi škod denarja, ker jih tok hitro preraste. Zdaj ima štumfe z bremzicami in so čist ok. Mislim, res dobro, da smo zmenjene šele konec mesece. Upam, da se bo do takrat kaj otoplilo. Se moram pohvaliti, da je Marko včeraj prespal noč!!!!!! Od 20h do pol 7h zjutraj, brez pavze, Noro!!! Drugič v življenju , čeprav za prvič nisem prepričana, ali jo je res prespal ali se jaz ne spomnim, da se je zbudil. Prepričana sem,da se danes ne bo ponovilo. Te roza sandalčki so mi pa full všeč. A imajo tudi kakšno bolj fantovsko bravo? Lp, Naja
|
|
|
|