taška30
|
Hojla! Joj, ste pa res bogi s temi zobki, no. Prav smilite se mi, ker pri nas nikoli ni bilo enega problema zaradi zob. Saj sem že enkrat povedala - jaz sploh ne vem, kdaj ji rastejo, opazim jih, ko so že skoraj celi zunaj, tudi pri kočnikih je tako. No, upam, da vam bo kmalu bolje. Sploh si ne predstavljam, da bi morala biti ponoči par ur pokonci. Se mi utrga, sploh zdaj ko je služba. No, imamo pa druge finte. Ta vikend sva z možem šla na eno poroko, tam smo tudi prespali in zato je bila Manca na počitnicah pri moževih starših (ne prvič) od petka popoldne do nedelje popoldne. Sicer se je imela super in je uživala (in naju nič pogrešala), AMPAK: ko so jo včeraj pripeljali, je špilala takšno užaljenost, da to ne moreš verjet. Grdo me je gledala, se obračala stran in me odrivala. O kakšnem veselju, da vidi mamico, ne duha ne sluha. No, potem se je malo unesla in smo se mi3je sami crkljali, ko je prišel čas za spanje, se je pa začela groza vseh groz. Odkrila je nov način kričanja, v bistvu neke vrste vreščanje, glasno, jezno, histerično, slišat je bilo najmanj kot da ji nohte pulijo s prstov. In sploh ni nehala. Vmes sem hodila k njej v sobo jo miriti, pa ni kej dost pomagalo, se mi zdi, kot da je bila jezna name. Ko sem kake 4-ič prišla tja, se je tako napenjala s tuljenjem, da se je totalno zbruhala (dva deci in pol mleka, cel frutek od večerje). Pobruhano je bilo vse: pižama, spalna vreča, kovter, obroba na postli, rjuha, jogi, tla...groza, skratka! Umijemo in preoblečemo njo (bolj kot ne brez besed in z resnim pogledom), postlo...ponovimo vajo: spalka (druga), čaj, duda 1, duda 2, grem ven, spet vreščanje...po 10 minutah sem se vdala, jo vzela v naročje, kot včasih, ko je bila še dojenček, ji dala dudo in je zaspala v 10-ih sekundah. No, tko je bilo. Danes nobenega problema, kot ponavadi, ob 20-ih jo je zmanjkalo takoj. Moram priznat, da imam kar slabo vest, ker verjetno je bila tako zmedena od teh počitnic, vožnje, sprememb, da me je rabila , jaz sem jo pa pustila . Sicer vmes hodila k njej, jo božala...ah, kar je, je. V bistvu sem že tako navajena, da sama zaspi, da se mi je tole včeraj zdelo čista provokacija. kaj pa vem?!? Mene pa zanima, a ve vaše kaj navajate, da sami jejo z žlico? Jaz čisto nič, moram priznat, pa tud kakega interesa ne kaže zaenkrat. No, pozdravček, Taška
|