|
RE: no aprilke 2005, kako? 25.4.2006 22:02:16
|
|
|
|
taška30
|
O, lej jih, kam ste se dale! Zadnje čase tako zanemarjam tole RR, da sploh nisem opazila te teme oz. še huje, sploh še nisem opazila podforuma Mesečnice. No, skratka, zdaj sem tukaj. Da se uradno vpišem: imamo Manco (28.4). Ravno danes je imela sistematski pregled in so ji namerili manekenske mere 76cm in 8810g. No, tako. Pa drla se je ko žival, ko jo je sestra polegla na hrbet, da ji je zmerila dolžino, ker ona NE BO ležala na hrbtu in pika. Bilo je zelo glasno, no. Cepljena bo pri 15-ih mesecih, ne sedaj, naš pediater ima tak način. Potem, ko smo dolgo čakali na prve zobke (skoraj 8 mesecev), ji zdaj rastejo kot gobe po dežju. Zgoraj tri, spodaj pa dve enki in dve ŠTIRICI-kočnika. K sreči nam zobje nikoli niso delali problemov (trkam na les), tako da jih ponavadi opazim ko so že skoraj celi zunaj. Ti dve štirici sem opazila slučajno, ko smo se šle aviončke (nad glavo) in se je na vsa usta smejala. Hodi čisto sama še ne, če jo držim za eno roko pa ja-par korakov. Se pa sredi sobe sama vstane, malo stoji, naredi par počepov in se vsede nazaj. Je izreeedno zgovorna, v svojem jeziku. V našem - NIČ. Najbližje je mamam (pa to v večini primerov ni namenjeno meni). Je pa miljon ostalih zlogov, ampak nič podobno kakšni besedi. Edino, ko se previjamo (tam imamo eno zeleno žabico), ji včasih govorim: žaba, žaba, ona pa za mano uaba, uaba, ampak to samo včasih. Drugače je pa svetovna prvakinja v trmi in vztrajnosti (če je ena stvar 30xNE, bo probala 31-ič, če bo mogoče JA - pa ni, ker je tud mama trmasta) Kaj še? Aja, se uvajamo v privat varstvo, gre suuuuper, jokca tud enega ni bilo že od prvega dne, tudi spala je že tam, ko sem prišla ponjo, me še povohala ni, samo varuško Po prvomajskih praznikih grem nazaj v službo (že od 1.aprila sem na lanskem dopustu). No, se še kaj javim, lepo se imejte, Taška
|
|
|