honey -> RE: no aprilke 2005, kako? (20.6.2010 17:26:53)
|
Pozdravljene, aprilke. Sem komaj našla tole temo [sm=zmeden.gif] Da nas spravim spet malo na vrh - no, vsaj na 2. stran, saj s 1. bomo itak kmalu šle [sm=smiley1.gif] Mi smo bili pa včeraj na urgenci z malim. Je padel s kuhinjskega pulta - pa ne me vprašat, kaj je delal na njem , ker to je prvo vprašanje vsakega. K sreči na urgenci tega niso vprašali [sm=smiley36.gif] V glavnem, padel je direktno na glavo in to na ploščice. Kaj je delal, ne vem, ker sem bila obrnjena stran, sam pa tudi noče povedat, kaj je bilo. Buško je dobil seveda v sekundi in to tako, da je joj. Potem je pa kar poležaval in bil ves čuden, nakar je čez približno 1 uro bruhal. Tako da sva ga najprej peljala v ZD, tam pa so nas napotil na urgenco na slikanje glave. No, pa ni bilo nič hujšega, samo lažji pretres možganov. Saj se mi je zdelo, da kaj hudega ne more biti, ker je že na urgenci dirkal okrog 100/h in pojedel cel sendvič. Mami je pa lačna ostala [sm=smiley19.gif] Smo namreč pustili komplet kosilo na mizi in dirkali v ZD. No, pa moram reči, da smo na urgenci kar hitro opravili - smo bili dobri 2 uri tam in smo šli domov. Najbolj je bil vesel, ko mu je zdravnik na rentgenu napihnil zdravniško rokavico in mu narisal happy face na njo [sm=jezicek.gif] Ta je zdaj najbolj pomembna [sm=jezicek.gif] Uf, jaz bi se pa morala učit, pa se mi ne da popolnoma nič. Imam jutri še zadnji izpit za letos in sem končala 1. letnik [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Potem pa 3 mesece počitnic - jupi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nič, šibam še malo pred TV, da se slučajno ne zmotim in se začnem učit [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|