honey -> RE: no aprilke 2005, kako? (2.12.2009 19:11:28)
|
MajaZ, ali ste šli gledat Jelenčka Nikota? Kako je bilo? Jaz tudi računam, da ga bomo enkrat v decembru šli pogledat. Smo nazadnje, ko smo bili v kinu, videli reklamo in smo takoj rekli, da bomo morali iti. Naty-Taja, ja, kako pa veš, da ni bila nova gripa, če nisi šla k zdravniku? No, saj mene ne skrbi, ampak samo vprašam, iz firbca [sm=smiley1.gif] Pri nas so se šle iz službe sodelavke cepit (mislim, da 5) in moram reči, da tudi ena ni prišla naslednji dan v službi, da ji ne bi nekaj falilo - dve sta imeli celo noč vročino, drugi je že 2 dni slabo, oni dve se pa na splošno slabo počutita. Tako da res ne vem, kaj je s tem cepivom. Menda ima pa samo 1 leto rok trajanja. Torej [sm=zmeden.gif] Ne vem, jaz vem, da se ne bomo dali cepit, noben od nas. Če jo bomo pa fasali, jo pa bomo, kaj naj. Sem pa prav utrujena, ker hodim tako pozno spat [sm=smiley13.gif] Zjutraj se komaj spravim iz postelje in potem celo pot do službe na pol spim [sm=smiley13.gif] Ta mesec bo težak, ker imam toliko nalog za šolo za naredit, pa najbolje, da se usedem zvečer za računalnik, ko gre mali spat ali pa gleda risanke, da imam mir pred njim. Kam boste šli pa kaj v veselem decembru? Jaz sem ravno danes dobila po mailu seznam prireditev za Ljubljano. Se bo sigurno kaj našlo [sm=smiley36.gif] Lansko leto vem, da smo bili non-stop v Ljubljani, cel vikend, zmeraj se je kaj dogajalo. Po moje bo letos podobno.
|
|
|
|