Naty*Taja -> RE: no aprilke 2005, kako? (14.9.2009 11:00:10)
|
Dobro jutro, kljub dežju, ki nas zaliva! [sm=smiley36.gif] Imam eno vprašanje za vas glede naših aprilčkov, ki me zdejle že kak teden muči. Namreč Marcel se kak dober teden ponoči v joku zbuja in tako neutolažljivo joka, da ga sploh ne morem pomirit. Zdej me pa zanima vzrok? A se vašim malim tudi kaj podobnega dogaja? Ker če ja, bi bilo lahko obdobje. Drugače pa mi že vsemogoči vzroki po glavi šibajo. Njabolj me je strah kakšnih resnih vzrokov. Kot verjetno vsi tudi mi nimamo ravno prave informacije, kaj se vsakodnevno dogaja z našimi otroki v vrtcu. Upam, da bo kmalu sestanek, da se malo pozanimam. Druga varianta je ta, da preveč divja cel dan in mu potem ponoči dogaja? Ali pa mogoče odnos starejših otrok na igrišču pod našo njivo. Valda je mali dost tam s kolesom, žogo in včasih tudi sam. Imamo pa v vasi dvojčka, ki ju ljubkovalno kličemo specialca, ker sta res živa in počneta vse možne vragolije od spuščanja sosedovih sodov pod breg do vožnje s kolesom po klancu brez bremz...poleg tega pa nimata nobenega nadzora staršev. Ena taka samotarja, potem pa še (ne)vzgojena tako, da te pošljeta tudi v PM!! Pa male verjetno tam dol tudi kej vstrahujeta. Vežde gre Marcel že tudi sam na igrišče, če je pa praktično tule čisto zraven nas in ga iz okna dol vidim. Amapk očitno bom mogla it policaja zraven špilat, da vidim kaj se dogaja. Mogoče, mogoče je pa tudi tam vse ok. Potem pa ne vem več kaj naj še premlejem. A mogoče to, da se zvečer preveč naje, ali pa je kriva predčasna poškodba glave za težje zbujanje? Ma res sem čist zmešana in ne vem več kaj naj si mislim! Dejte mi no povedat, če se tudi vašim kaj podobnega dogaja. M_m boš ti poročala, ko bo dojenček, če je slučajno kaka stiska zaradi tega? Eh, tile naši občutljivi bikci! Drugače pa smo super prestali krst! Mala sta bila pridna, tavečjadva malo manj, žurka pa uspela v nulo! Slikce pa so še v obdelavi našega fotografa! Samo eno v predpripravi na odhod...naši trije mulčki...: [img]http://www.shrani.si/f/C/Ej/3x6ffHWv/dsc0417.jpg[/img]
|
|
|
|