tinatona -> RE: no aprilke 2005, kako? (12.3.2009 11:20:31)
|
Hej punce! Evo mene. Kako ste kej? Kje so spet vse ostale? Se mi zdi da imamo monologe tule... Smo se pa res polenile. Upam da so vaši aprilčki zdravi. Mi trenutno malo smrkamo in kašljamo, ampak upam da bo čez vikend minilo. Ožbej bo šel z mojo mami jutri al pa v soboto spet v Motnik. Jaz tokrat ne bom šla z njima, ampak bom uživala doma in ˝crkljala˝ fotra in brata. Bosta oba delala čez dan, tko da bom imela mir. Komaj čakam, pa upam da bo vreme lepo!!! Ker če ne bo, potem tud mami nikamor ne gre. Potem pa adijo moj mir... m_m pri nas imajo ta teden vsak dan ob 17ih v CP enega risanega junaka (Nodi - torek, Franček - včeraj, Piki- danes, Maček Muri - jutri). Samo mi2 še nisva na nobenega šla, ker sva zdaj kar bolj zunaj, ko je lepo. Ga bom pa mogoče jutri peljala (če še ne bo šel v Motnik). Drugače pa pri nas nič novega. Babi je bolj tako, tako... Zdaj po novem rabi tudi dializo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Službe še vedno ni na vidiku - zdaj se mi pa že pozna kar ornk v denarnici. Najbolj je kriza zaradi kredita. Ampak bomo že neki našli... No čeprav sem bila včeraj na razgovoru in upam da se bo kaj odprlo. Res si ZELO, ZELO želim it delat. Imam že poln kufer tega, da sem skoz doma. No javite se kaj, pa se beremo!!! LP Tina
|
|
|
|