BarbaraE -> RE: no aprilke 2005, kako? (8.10.2008 16:27:31)
|
Ksenja - ja, pri nas se je tudi začelo, ampak zaenkrat mene še ni doletelo, ker sem danes izjemoma v službi. Uradno sem na negi za Niko in Nejca in pa da se naši ljubi študenti ne bi začeli že takoj na začetku pritoževat, da spreminjamo delovni čas, sem prišla delat, ker je danes in jutri popoldanski delovni čas. Nika ima angino, Nejc virozo. Nejc je začel prejšnjo sredo (dan pred mojih odhodom v Beograd s službo), ko je zvečer bruhal in je zato ostal dva dni doma, s petka na soboto je pa ful kašljal, tako da ga je mož peljal v soboto k dežurni zdravnici in je Nejc dobil hiconcil. No, odsotna mami (kako sem imela slabo vest, ampak me je možek nagnal naj grem v BG, da bodo že porihtali otroka) je prišla domov v soboto zvečer. V nedeljo čez dan je bilo vse super, vendar sem vseeno planirala bolniško za dva dni zaradi Nejca, če ga bo treba še kaj k zdravniku peljat. Očitno mi je moj instinkt tako svetoval. Zvečer je namreč Nika začela bruhat in je bruhala še ena 2x, zjutraj pa je jamrala, da jo ušesa bolijo. No, takoj sva se šli pokazat k zdravnici (sploh zaradi Nikine preteklosti z vnetji ušeskov) in ušesa so BP, kljub rahlo pordelemu grlu pa je bris pokazal, da ima angino. Ja in tako sem bolniško podaljšala z dveh dni do nadaljnega. Obeh bolnih otrok pa res ne morem naprtit tašči in tastu. Skratka - pestro.
|
|
|
|