maja_ -> RE: dojenček in televizija (19.4.2006 14:22:02)
|
Mi tko kot piše LARA. Sploh ne delamo neke velike scene okrog TVja. Gledaš, ne gledaš-vseen. Tamauči isto, sicer pa gleda 2 min., potem pa zašiba dalje in ga ne zanima več. Ko sem bila na porodniški sem bolj pogledala, k sem bla pač sama z otročkom doma. Večerna poročila si pogledam skor vsak dan, če sem doma, prej pa sedaj ob službi, kuhanju, športu,...tko ni časa. Tisti, ki nimajo TVja , morjo met verjetno kak dnevni časopis naročen ali pa v službi, da vedo približn, če se kak orkan pripravja ali kaka ptičja gripa, da niso čist nepripravljeni[sm=smiley36.gif]. Si predstavljate sceno:zvečer uide nek plin al pa nekaj takega v Ljubljani, vsi povrečni Slovenčki(beri TVbuleži) smo že tko ene 2 ure v zaklonišču, medtem ko se uni brez Tv-ja (kao bolj vzgojno osveščeni, oz.delajmo "big dil" s TVja) še kar pogovarjajo-če še niso omedleli.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] P.S.: Na obisku pa se mi še ni primerilo, da bi kdo prižgal oz.pustil prižgan TV. Sicer se pa danes prakticirajo napovedani obiski in takrat ko ga pričkuješ ali greš kam, se kaj drugega počne in ne gleda Tv. No, jaz še nisem doživela take nevljudnosti.
|
|
|
|