kakanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


mojcazup -> kakanje (18.4.2006 21:10:50)

Kolikokrat na dan naj bi kakal 3 mesecnik. Leon mi namrec ze dva dni kak samo dvakrat na dan pa se to ne veliko, prej mi je kakal po stirkrat ali petkrat. Se mu bo pocasi uredila prebava ali je kaj narobe ? Ga pa samo dojim.




golob -> RE: kakanje (18.4.2006 21:16:18)

tudi sama imam 3-mesečnika, ki ga samo dojim...ampak moj kaka skoraj po vsakem obroku kar obilno
zjutraj pa je nočna plenička premalo tako da mu vse čez pride in sva že na Pamperski 4 pa ni nič bolje, tako da sploh ne vem več kaj naj naredim
Se pa spomnim, da mi je babica zagotovila, da je to pri dojenčkih, ki jih samo dojimo čisto normalno in, da je pri doječih vse normalno...tudi če kake 3 ali več dni ne kaka..gre le za to, da takrat raste in bolj izkoristi mamino hrano
tako upam, da sem te potolažila
če imaš kak nasvet zame bom pa zelo vesela
lp




tulip -> RE: kakanje (18.4.2006 21:17:34)

Naš je na začetku kakal ob vsakem dojenju - beri ko je šlo not je hkrati hodilo ven [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]- potem se je samo od sebe zmanjšalo število kakanj na 1x do 2x dnevno.
Z uvedbo goste hrane spet sprememba: odvisno ali ga je odpiralo ali zapiralo, pri 8 mes pa kaka 2 do 3x na dan.
Tako da zelo različno!




Seven* -> RE: kakanje (18.4.2006 21:30:26)

Dojen otrok lahko ne kaka tudi 10 dni. Nekateri otroci mamino mleko skoraj popolnoma izkoristijo.. Sama sem kot dojencek kakala na 7 dni.. Nic bat.




mojcazup -> RE: kakanje (18.4.2006 21:59:49)

Hvala vsem. No Golob tudi jaz sem imela take probleme da sem morala Leona tudi po trikrat na dan preoblec celega, ker mu je vse vdarlo na hrbtu ven - a se je samo posebi uredilo saj ni vec kakal tako tekoce. A si razmisljala da bi zamenjala plenice . Sem slisala da so Hagis zelene dobre da imajo bolj visok pas ne morem pa ti potrdit saj jih nisem probala. Smo na pamperskah ravno danes pa sem za probo kupila babylov od DM sam jih bom probala jutri cez dan kako se obnesejo. Ti sporocim naknadno.




Stran: [1]