|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trogir
18.4.2006 19:01:15   
R_D
S fantom se pogovarjava, da bi šla na morje na otok Čiovo (poleg mesta Trogir) in ker nimava pojma o tem kraju, naju zanima ali je pametno iti tja. Sva še sama - brez otrok in nama je pomembno, da se v mestu nekaj dogaja, da je ob večerih pestro, da je mogoče kje živa glasba, da se lahko pleše in da je seveda kaj za videt.
Zdaj pa bi prosila tiste, ki imate izkušnje, če mi lahko pomagate pri odločitvi.
Lahko pa predlagate tudi kakšno drugo rešitev, bova zelo vesela.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trogir
18.4.2006 19:16:47   
petra2
Čiovo je bolj mirno, več zabave bosta našla v Trogirju ali v Splitu (do katerega tudi ni daleč).

lp, petra

(odgovor članu R_D)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2006 19:52:43   
total
Midva sva bila eno leto v Kaštelu zraven Trogirja,naprej je že Split in je bilo super,ven sva hodila v Trogir.Mesto lepo,živa glasba,sam sma kmal brez gum ostala,po tem smo si to morje najbolj zapomnilauser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu petra2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2006 20:02:18   
Anonimen
Čiovo je čisto v redu otok, ampak poleti je tam takšna gneča, da potrebuješ z otoka do Trogira vsaj uro "stoječe" vožnje v avtu. To izgleda nekako tako kot v Ljubljani prvi sneg ob osmih zjutraj na delovni dan.

Če bi rada v ta konec ti bolj priporočam Kaštela, to je nasproti Čiova; na otok na kopanje pa vozijo ladjice. Največ zabave bosta pa definitivni našla v Splitu.

(odgovor članu R_D)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2006 15:05:15   
K_a_t_j_a
Tudi jaz sem bila z fantom in starši na Čiovem (Okrug Donji), to je na drugem koncu otoka, pogled imaš na Brač in otok Drvenjak (nekaj takega). Na Čiovem je res bolj mirno, edino v Okrog Gornjem so bari na plaži zvečer, glasbe v živo pa ni, pa tudi videti nimaš kaj, ni nobenih animacij, predstav... Midva sma mlada in sma bila kar mal razočarana nad zabavo, več se dogaja v Trogiru in Splitu. Kar se tiče morja in čiste vode to je pa 1A!! Aja za furanje iz otoka v Trogir pa res rabiš skoraj uro cajta, (v glavni sezoni) pa  to ni velika razdalja.

Če te še kaj veš zanima, mi pa pišiš na privat!

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 21.4.2006 15:06:37 >

(odgovor članu R_D)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2006 21:02:13   
bamby
Ko smo bili mi v Trogirju, se kaj posebnega ni dogajalo. Kakšne žive glasbe ni bilo, razen na hotelskih terasah.  Tržnica v Trogirju je bila bolj pestra tudi v večernih urah. Za Ćiovo ne vem, kako je. Za čez dan na plaži je skoraj vseeno kje si, le da je prijetno.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2006 8:41:10   
Mojca20
Vse OK, če res ne bi bila, kot pravi anonimen, vedno taka gužva do Trogirja!user posted image

Tisti kilometer se vleče tudi po celo uro ali še več, za peš je pa predaleč. Tudi cesta skozi Čiovo je zelo prometna, zjutraj slišiš kamione, kombije, motorje....., saj je pri njih normalen delovni dan. Mesto Trogir je pa zelo, zelo lepo, vendar če potegnem črto, najbrž tja na dopust ne bom več šla.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2006 8:58:49   
Bubamaraa
Mi gremo letos prvič v Trogir in se bomo pustili presenetit...Upam...Gremo pa kot zmerja konec julija do 5.avgusta

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?