Visoki nart (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Anonimen -> Visoki nart (18.4.2006 16:19:56)

Tiste ki ste se s tem pri otročkih obadale, dajte povedat kje kupit čevlje , ki gredo na nago?![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]Ali se je kdaj popravlo to?Mogoče z hojo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Maxica -> RE: Visoki nart (18.4.2006 16:24:27)

Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ima kar visok nart. Tako da ne more obuti ravno vseh čeveljčkov, oziroma jih, ampak jih ful težko nataknemo, sploh kakšne višje ali trše čeveljčke. Tako da mi nabavljamo samo superge Nike, čeveljčke pa Ciciban. S temi res nimamo nobenih težav. Če se bo pa to kako odpravilo, pa dvomim, ker je to v naši žlahti kar pogost pojav, pa nič ne izgine.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




mika -> RE: Visoki nart (18.4.2006 16:34:19)

naša ima tudi visok nart. Smo ravno danes v cicibanu kupovali čevlje so ji eni šli težje gor. Mislim, da ima to po moji mami in da ne bi nič kaj nižji.




frutka_ -> RE: Visoki nart (18.4.2006 18:21:36)

Naš ima tudi visoko nart in povrh še močno nogo. Običajno sem pri obutvi dokaj previdna, ker si mora skoraj vsak čevelj probat na nogo. Kupujem mu v glavnem Cicibanke ali pa Nike-ce. S hojo se mu ziher nart ne bo popravila!





nejcko -> RE: Visoki nart (18.4.2006 18:50:21)

Naš je tudi v klubu visokonartnikov in imamo kar precejšnje težave z nakupom čevljev. Najbolj se obnesejo superge in kakšni višji čevlji, medtem ko nizki modeli (a la mokasini ali kako se že reče) skoraj vedno odpadejo. Pri višjih modelih je sicer zoprno, ker je potrebno vezalke vedno do konca razrahljati, odprtino raztegniti do konca, potem pa spet vse zategovati nazaj, ampak jih vsaj gor spravi. Nizki modeli so mu ponavadi, če jih že spravi na nogo, spredaj ful preveliki.
Velike probleme imamo tudi s sandali, saj so nekateri tako ozki, da je joj. Še najbolj se obnesejo taki zaprti, semiš s paščkom ali odprti na ježka.
Joj, me že zdaj glava boli, ko samo pomislim na kupovanje poletnih čevljev zanj. Kar se pa tega tiče, mi je pa ljubše kupovati zimsko obutev - škorenj pa basta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




spacey -> RE: Visoki nart (19.4.2006 23:35:53)

Še mi se podpišemo v klub visokonartnikov. :) Kar sta napisali frutka in Gina, se popolnoma strinjam in nimam kaj dodati.
Pri nas nikakor ne pridejo v upoštev teniske na strap oz. ježka...




Stran: [1]